Bodrum Gündem

INSTITUDE LE MIRAGE, MAY AJANS İLE ANLAŞTI…

INSTITUDE LE MIRAGE, MAY AJANS İLE ANLAŞTI…

 

ayşegül-ülkü-may-ajansGüzelliğin yeni adresi, hizmetin sektördeki en güçlü ismiyle güç birliği yaptı. Geçtiğimiz Mayıs ayında kurulan Climax Özel Sağlık Hizmetleri Ve Güzellik Merkezi Ticaret A.Ş şirketinin markası olarak hizmet vermeye başlayan Institude Le Mirage, sosyal medya hesaplarının yönetimi, ajans hizmetleri ve PR alanında tam kapsamlı bir ajans hizmeti sağlayan May Ajans’ı kendine çözüm ortağı olarak seçti.

Bodrum Gündem Haber

2010 yılından bu yana Eczane Oasis bünyesinde besin destekleri, anne bebek sağlığı, dermokozmetik ve ilaç bölümünde hizmet veren Feride Çağlar’ın yöneticisi olduğu Institude Le Mirage, Feride Çağlar’ın tecrübelerini eğitimlerle harmanlayarak, müşterilerine kalıcı çözümler sağlamak amacı ile kuruldu.

Institude Le Mirage, klasik cilt bakımının yanı sıra,  yaşlanma karşıtı bakım, antioksidan terapi, gözenek sıkılaştırıcı bakım, elastikiyet kaybını onarıcı bitki kök hücre bakımı, leke tedavi bakımı, sonuç odaklı roller bakım, kılcal damar çatlaması, alerjik hassas cilt bakımı, nem ve kırışıklık bakımı, koyu göz çevresi bakımı ile Bodrum’un en kapsamlı ve en yeni teknolojiyle donatılmış güzellik merkezi olarak Eczane Oasis’in yanında hizmet veriyor.

Ayşegül Ülkü tarafından kurulan ve bünyesinde hepsi alanında uzman, on bir kişilik bir ekiple çalışan May Ajans, büyük şehirlerde iş yapan büyük ajansların verdiği tüm hizmetleri Bodrum’da müşterilerinin ayağına getirmeyi başarmıştır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.