Bodrum Gündem

MİLAS BELEDİYESİ 2018 YILI BÜTÇESİ 145 MİLYON LİRA…

milas belediyesi EKİM AYI MECLİS 2. OTURUMU (2)

Milas Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumunu tamamladı. Oturum sonunda Milas Belediyesinin 2018 yılı bütçesi 145 milyon olarak belirlendi. Milas Belediye Meclisi bütçe raporları CHP’li, MHP’li ve AK Parti’li üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi…

Bodrum Gündem Haber

25 Ekim Çarşamba günü saat 10:00’da Milas Belediyesi toplantı ve düğün salonunda yapılan 2018 yılı bütçe görüşmelerinde açılış konuşmasını yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat meclis üyesi Zeliha Arpazlı’nın İstanbul’da geçen yıl yaşanan patlamada yaralanan ve tedavisi süren yeğeninin vefat ettiğini söyleyerek, baş sağlığı diledi. 2018 yılı bütçe görüşmelerine AK Parti’li Levent Akyer, MHP’li Mehmet Öztaş, MHP’li Zeliha Arpazlı, CHP’li İlknur Öner, AK Parti’li Hayri Balcı, CHP’li Melih Aslangiray ve AK Parti’li Ejder Üstek katılmadılar.

Ekim ayı meclis ikinci oturumunda; Plan ve Bütçe Komisyon Raporu, 2018 Performans Raporu, 2018 yılı Bütçe Kararnamesi, 2018 yılı Gider Bütçesi, 2018 yılı Gelir Bütçesi, 2018 yılı Bütçesine ait Finansmanın Ekonomik sınıflandırılması, 2018 yılına ait ayrıntılı harcama programı ve Finans programı ve 2018 yılı içinde hizmet karşılığı alınacak ücret tarifeleri görüşüldü.

Plan ve Bütçe Komisyon başkanı CHP’li Şeref Çağırkan tarafından tek tek okunan raporlar, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. 2018 yılı içinde alınacak ücret tarifelerinin meclis üyelerine dağıtılmadığını belirten AK Parti’li Hürol Önder bu rapora ret oyu verdi.

Ekim ayı meclis ikinci oturumu sonunda Milas Belediyesinin 2018 yılı bütçesinin 145 milyon olmasına ve Hizmet karşılığı alınacak ücretlerin de geçen yıla göre %10 oranında arttırılmasına karar verildi.

Oturum dilek ve temennilerin dinlenmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.