Bodrum Gündem

CUMHURİYETİMİZİN 94.YILI COŞKUYLA KUTLANIYOR…

CUMHURİYETİMİZİN 94.YILI COŞKUYLA KUTLANIYOR…

29 ekim 2017 cumhuriyet bayramı çelenk 5

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları, İlçe protokolünün Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ile başladı. Her zaman olduğu gibi en çok ilgiyi çeken gazilerimiz oldu…
Bodrum Gündem Haber
Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen törene Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Refik Ülgen, Bodrum Cumhuriyet Başsavcı Vekili Tolga Yamalı, İlçe Garnizon Komutanı Albay İzzet Adagideli, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin, İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, gaziler, siyasi parti temsilcileri, STK’lar, öğrenciler ve yurttaşlar katıldı.
Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımız okundu.
Cumhuriyet’in 94’üncü yılı kutlamaları kapsamında 29 Ekim sabah saatlerinde Bodrum İlçe Stadı’nda başlayacak  olan kutlamalar, akşam saatlerinde Bodrum merkez başta olmak üzere Yarımada’nın birçok mahallesinde gerçekleştirilecek olan fener alayları ile devam edecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalar kapsamında, Bodrum Belediye Meydanı’nda ünlü sanatçı Teoman’da konser verecek. 29 ekim 2017 cumhuriyet bayramı çelenk 3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.