Bodrum Gündem

POLİS AMCALARI İLE ŞENLENDİLER…

bodrum sağlık vakfı ve polis amcalar (4)
Bodrum’da görev yapan emniyet mensupları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıldönümü nedeniyle, Bodrum Sağlık Vakfı’nı ziyaret ederek engelli öğrencilerle biraraya geldi. 
Bodrum Gündem Haber
Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94’üncü yıldönümü nedeniyle Bodrum Sağlık Vakfı’nı ziyaret etti. Vakıfta eğitim gören engelli öğrenciler, polislerden trafikle ilgili bilgi alıp merak ettiklerini sordu. Telsiz ile anons yapmayı da deneyen çocuklar, polis telsizi ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Çocuklar daha sonra, polis motosikleti, otomobili ve minibüsüyle Turgutreis Mahallesi’ni gezdi. Etkinlik sonunda ise polislerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.
bodrum sağlık vakfı ve polis amcalar (1)Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya, daha önce de Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini ağırladıklarını belirterek, “Motorize ekipler otomobilleri ile geliyorlar. Çocuklarımızı alıp siren çalarak gezdiriyorlar. Bu çocuklarımızın hayatında gerçekten bir heyecan yaratıyor. Polislerimiz gittikten sonra bir ay birbirlerine anlatacak hikayeleri oluyor. Asıl önemli yanı, bütün bu milli bayramlarımızda bu çocukları ve ailelerini yalnız bırakmamak, birlikte olduğumuzu hissettirmek. Bize göre Cumhuriyet böyle bir şey zaten. Cumhuriyet işadamları, siyasetçisi, rütbesiyle, rütbesiziyle bir aile olduğunu hissettirmek insanlara. Biz de burada bunun küçük bir örneğini vermeye çalışıyoruz…” dedi.
Etkinlikte Sağlık Vakfı’na Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü adına çiçek takdim eden Trafik Tescil Büro Amiri Fevzi Söztutar, “Biz her zaman yanınızdayız. Sizle bir arada olmayı canı gönülden istiyoruz…” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.