Bodrum Gündem

BODRUM’DAKİ BU OKUL ADINA YAKIŞANI YAPTI….

BODRUM’DAKİ BU OKUL ADINA YAKIŞANI YAPTI….

cumhuriyet ortaokulu 29 ekimBodrum Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94. yılını  hazırladıkları kliple kutladılar.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını okul bahçelerinde hazırladıkları özel gösterilerinin yer aldığı bir klip hazırlayarak kutladılar.

70 Ortaokul ve 30 anaokulu öğrencisinin birlikte hazırladıkları çalışmaların yer aldığı klipte; öğrenciler okul bahçesinde 20 parçadan oluşan 15 metrekare büyüklüğündeki Atatürk Posteri ile yaklaşık 20 metrekarelik Türk bayrağı açtılar. Ayrıca ana sınıfı öğrencileri minik ellerinde “Cumhuriyet Çocukları, Atatürk’ün İzindeyiz” yazılı dövizler taşıdılar.

Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu 5-6 ve 7. Sınıf öğrencileri ile iki ana sınıfının birlikte hazırladıkları ve 3 dakikalık klipte tüm çocuklar kırmızı tişört, beyaz pantolon ve beyaz spor ayakkabılar giyindiler.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Sevim Konak , Türkçe Öğretmeni Gönül Ay,  Ana sınıfı öğretmenleri Esra Baykara, Filiz Sarıçay ve Okul Müdür Yardımcısı Yunus Emre Şen’in bir hafta boyunca çalışarak  hazırlandıkları klip çalışmasında  Nutuk’un yer aldığı “Ata Türkiye” isimli İngilizce remix şarkı eşlik ediyor.

Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Klibi, şu ana kadar  internette yaklaşık beş bin defa tıklandı.

https://www.facebook.com/Bodrum-Cumhuriyet-Ortaokulu-178232952369251/

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.