Bodrum Gündem

  CİLT LEKELERİNİZ İÇİN GEÇ KALMAYIN…

  CİLT LEKELERİNİZ İÇİN GEÇ KALMAYIN…

IMG_5802Geçtiğimiz Mayıs ayında faaliyete Başlayan Institude Le Mirage, son teknoloji cihazları ve uzman kadrosuyla hizmet vermeye devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber

2010 yılından bu yana Eczane Oasis bünyesinde besin destekleri, anne bebek sağlığı, dermokozmetik ve ilaç bölümünde hizmet veren Feride Çağlar’ın sahibi olduğu Institude Le Mirage, müşterilerine, klasik cilt bakımın yanı sıra, leke, akne, nemsiz cilt ve kırışıklık önleyici ve anti aging uygulamaları gibi geniş yelpazede hizmetler de veriyor.

Kış aylarına yaklaştığımız bu dönemde özellikle ciltte oluşan lekelerin tedavisine yönelik olarak uygulamaların zamanı geldiğini belirten Feride Çağlar, cilt sağlığına ve güzelliğine önem veren kadınların bu dönemi kaçırmaması gerektiğini vurguladı. Institude Le Mirage bünyesinde cilt yenilemede son teknoloji olan Coa-Peel cihazı ile hizmet verdiklerini belirten Feride Çağlar, Coa-Peel ile özellikle lekeler için oldukça etkili sonuçlar aldıklarını belirtti.

Feride Çağlar, cilt yenileme aşamaları ve kullanılan metodları şu şekilde anlattı “Coa-Peel, etkili bir yüzeysel soyma aracıdır. 3 ayrı mikrodermabrazyon çeşidini uygulayabilen gelişmiş bir sistemdir. Bu sayede cilt yüzeyindeki hasarlı hücrelerin ve cilt atıklarının daha hızlı yok edilmesi sağlanır. Coa-Peel ölü hücreleri, ciltteki pürüzleri, renk bozulmalarını giderir ve epidermisin bazal tabakasında yeni hücrelerin üretimini tetikler. Kolajen ağının oluşumunu uyarır ve sağlıklı, ışıldayan, pürüzsüz bir cilt oluşmasını sağlar. “

Leke tedavisinin yapılan en zor tedavi olduğunu belirten Feride Çağlar, özellikle yazın güneşten oluşabilecek lekelerin kişileri en çok mutsuz eden cilt rahatsızlıklarının başında geldiğini söylüyor. Her lezyonun farklı sürelerde tedavi edildiğini de sözlerine ekleyen Çağlar, tedavi süresinin 4 ile 8 ay aralığında sürdüğünü, bu nedenle de güneşin zararlı ışınlarının en düşük seviyeye ulaştığı bu zamanlarda tedaviye başlamanın önemini de vurguluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.