Bodrum Gündem

GASTRO MUTFAK, DÜNYA DEVİ RATIONAL İLE EL SIKIŞTI…

GASTRO MUTFAK RATIONAL İLE EL SIKIŞTI MANŞETYenilikçi ve innovatif üretim anlayışının temsilcisi olan Gastro Mutfak özel bir etkinliğe daha imza atarak dünya devi Rational ile işbirliğine gitti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Ramada Otelde düzenlenen etkinlikte  Gastro Mutfak;  buharlı kombi fırın üreticisi olan Alman devi Rational ile birlikte otel konaklama sektörü temsilcileri ile yemekli bir davette bir araya geldi.

Yaklaşık 70 firma temsilcisinin katıldığı davette Gatsro Mutfak, hem yeni anlaşma yaptığı 40 yılı aşkın bir süredir otel ağırlama sektöründe buharlı kombi fırın üreticisi olan Alman devi Rational’in, ürünlerini hem de Ag-Ge İnnovasyon projesi ile hayata geçirdiği ve  ozon teknoloji merkezli kendi markası olan davlumbazsız pişirme ünitesi Borasko’nun  tanıtımını gerçekleştirdi.

Gastro Mutfak Satış Müdürü Berdan Köroğlu,  Gastro Mutfak’ın  gelişen teknolojiyi önemsediğini ve kurum bünyesinde oluşturdukları Ar-Ge birimi ile tüm dünyadaki  gelişmeleri yakından takip ettiklerini vurguladı. Köroğlu “Günümüz teknolojik gelişmelerini takip eden ve uygulamaya alan, 2008 yılından beri çalışmakta olan firmamızın Ar-Ge innovasyon bölümü ile 2012 yılında dünyada eşi benzeri bulunmayan Borasco davlumbazsız pişirme sistemini üreterek Endüstristriyel İnnovasyon Ödülünün yanı sıra Çevre Ödülünü de aldık.  Bu ürün şu an tüm dünya pazarına hizmet vermekte. Gastro Mutfak üretimlerinin değerli kılındığının farkında olarak ve her geçen yıl daha ileriye bakarak endüstriyel mutfak sektöründe farklı bakış açısına sahip, yeni fikirler üretmeyi hedefliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.