Bodrum Gündem

GF HAKAN PLASTİK, BODRUMLU USTALARLA BULUŞTU…

GF HAKAN PLASTİK, BODRUMLU USTALARLA BULUŞTU…

IMG_5758Bodrummakel Pazarlama, Bodrumlu tesisatçılarla bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber

GF Hakan Plastik ve Bodrummakel Pazarlama iş birliği ile Bodrum Mavi Kumsal Hotel’de düzenlenen ‘Eğitim Semineri ve Yeni Sezon Lansman Programı’ kapsamında gerçekleşen etkinlik, profesyonel ustalar tarafından büyük ilgi gördü.

GF Hakan Plastik firmasının 2017 yılında gerçekleştirdiği seminerlerinin bir yenisi olan ve tesisat ustalarına yönelik düzenlenen seminer, 250 kişilik geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

Bodrummakel Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Semayi Yaman’ın açılış konuşması ile başlayan etkinlik, GF Hakan Plastik Teknik Hizmetler Müdürü Yasemin Arslan tarafından verilen eğitimde, ‘GF Hakan Plastik Ürünleri ve Ürünlerin Uygulamada Sağladığı Avantajlar’ konusunda bilgiler aktarıldı.

Üst yapı ve altyapı ürün grupları için ustalardan gelen geri bildirimlerin de değerlendirildiği eğitimde, karşılaşılan sorunlara çözüm önerileri üretilirken, ürünlerin gelişimi doğrultusunda ustaların  görüşleri de alındı. İnteraktif şekilde gerçekleşen eğitimler marka ve ustalar açısından iş ortaklığının verimli sürdürülmesi açısından, başarılı bir buluşma oldu.

GF Hakan Plastik ve Bodrummakel Pazarlama yetkililerinin de hazır bulunduğu seminerin sonunda, çekilişlerle ustalara çeşitli hediyeler de sunuldu. Seminer, katılım belgelerinin verilmesinin ardından güzel bir akşam yemeği ile son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.