Bodrum Gündem

BODRUM’UN LEZZETİ İNTERNETTEN SOFRANIZDA…

BODRUM’UN LEZZETİ İNTERNETTEN SOFRANIZDA…

may-ajans-metin-cıngıloğlu

Peynir üretim sektöründe Türkiye çapında geniş bir müşteri potansiyeli bulunan Metin Çıngıloğlu, organik ve lezzetli ürünlerini online sipariş ile yurdun dört bir yanına göndermeye başladı.

Bodrum Gündem Haber

Süt Ürünleri peynir satış ve üretimine 1957 yılında baba Ali İhsan Çıngıl tarafından başlayan ve babadan oğula geçen aile mesleğini Çıngıloğlu markasından bağımsız olarak, devam ettiren Metin Çıngıl, 2002 yılında Kurduğu Metin Çıngıloğlu Markasıyla sektörün lideri konumundaki yerini koruyor. Günümüzde Bodrum’a gelen yerli ve yabancı birçok ziyaretçinin alışveriş yapmak için mutlaka uğradığı Metin Çıngıloğlu, yarım asra imza atmış yöresel lezzetlerinin satışını www.metincingiloglu.com adresinden de yapmaya başladı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Metin Çıngıl, 1990 yılında yaptıkları atılımla modern mandıralarında üretim hacimlerini yükselterek, üst düzeyde hijyen koşullarının sağladığı tesisler sayesinde öncelikle bölgesel, daha sonra da yurt çapında genişleyen bir pazara sahip olduklarını belirtti. Metin Çıngıl, açıklamasında şunları söyledi.

“Her zaman olduğu gibi tek amacımız ve hedefimiz peynir konusunda lider olmak ve Türkiye’nin en iyi peynirlerini imal etmektir. Kurulduğumuz günden bu yana, en iyiyi sunmaya çalıştığımız sektörümüzde, kazandığımız müşterilerimizin bize olan güvenini yaşatmak en önemli prensibimiz. Peynir üretim sektöründe geldiğimiz noktada, gerek doğal üretimimiz, gerek yöresel lezzetimiz bize Türkiye çapında geniş bir müşteri yelpazesi oluşturmuştur. Bodrum gibi turistik beldede bulunan satış noktalarımızın firmamızın tanınmasında büyük bir etkeni olduğunu düşünüyorum. Her yaştan, her ırktan, her gelir seviyesinden müşterimiz olmasını da Bodrum’un bize sağladığı en büyük avantaj olarak görüyorum. Örneğin, Ankara Devlet Konuk Evi’ne kadar Çıngıloğlu peynirlerini ulaştırdık. Dünyanın bir çok ülkesine Bodrum’dan alınan peynirler müşterilerimiz ile beraber gidiyor. Bunlar da babamızın başladığı günden buyana bizim ne kadar yol kat ettiğimizin bir göstergesi olsa gerek. Şirketimizin portföyü ile bölgemizde ticaretin ön plana çıkarılmasında büyük bir adımı gerçekleştirdik. Bundan böyle %100 Doğal ve kaliteli ürün garantisi ile www.metincingiloglu.com web sitemizden de güvenli alışveriş yaparak, ürünlerimize ulaşabileceksiniz. Sitemizden sadece süt ve süt ürünleri değil, bunun yanında Organik olarak üretilen reçel, marmelat, bal, makarna çeşitleri, salça, pekmez, tahin, helva, zeytin ve zeytinyağı ile şarküteri, kuru gıda ve baharat çeşitlerimizden gönlünüzce sipariş verebileceksiniz. Biz de her zaman olduğu gibi, Üretimde kaliteden ödün vermeden hijyenik şartlarda sofralarınıza ulaşan peynirin en iyisini sizin için yapmaya devam edeceğiz…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.