Bodrum Gündem

HALK LİS MUĞLA’DA ÖRGÜTLENİYOR…

HALK LİS MUĞLA’DA ÖRGÜTLENİYOR…

ege özkan

Halk-Lis Muğla İl Başkanlığına Bodrum Halk-Lis Kurucusu Ege Özkan Seçildi. Halk-Lis Muğla İl Başkanı Ege Özkan  “Kurulan yeni il yönetiminde Halk-Lis Muğla il başkanı olarak beni uygun gören tüm Halk-Lis örgütü mensubu arkadaşlarıma teşekkür ederim…” dedi… 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Muğla’nın en iyi örgütlenen gençleri olan Bodrum HALK-LİS (Halkçı Liseliler) kurucu Başkanı Ege Özkan Eylül ayında görevini Ekin Eren’e devrederek Muğla Örgütlenmesi için yoğun bir çalışma içine girmişti. Güçlü bir İl Yönetimi oluşturmak amacı ile yola çıkan Bodrum Halk-Lis kurucu Başnaı Ege Özkan, örgütün desteği ve teşviki ile Muğla İl Başkanlığına seçildi. Bodrum Halk Lis Başkanlığını adeta büyüklerine ders verecek bir şekilde, bir sonraki jenerasyona devreden Ege Özkan Halk-Lis Bodrum ilçe yönetimini gençleştirmiş olarak bir sonraki jenerasyona bırakmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Geride bıraktığımız temellerin yıkılmadığını, aksine gün geçtikçe güçlenen bir Halk-Lis Bodrum ilçe örgütü görüyoruz…” dedi.

halklis muğla örgütü 2GÖREVLERİMİZİ DEMOKRATİK BİR SÜREÇLE DEVRETTİK…

Halk-Lis Muğla İl Başkanlığına seçilen Ege Özkan, gerek Bodrum’da, gerekse ülke genelinde yaptıkları çalışmalarla Halk-Lis örgütlenmesini genişlettiklerini ve adlarını duyurmayı  başardıklarına vurgu yaparak; “Bizler; Cumhuriyet Halk Partisi’nin liseli örgütü Halkçı Liseliler olarak, her daim Ulu Önder Atatürk’ün izinde Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Türkiye Cumhuriyeti’ne hizmet ettik. Eylül ayına kadar yürütmüş olduğum Halk-Lis Bodrum kurucu ilçe başkanlığı döneminde örgütümüzde ki yoldaşlarımızla birlikte gerek ilçemizde, gerek ise ülke genelinde yaptığımız çalışmalarla adımızı kısa sürede duyurmayı başardık. O zamanki ilçe yönetimi olarak, görev süremizin dolduğunu düşünmemizle birlikte görevlerimizi demokratik bir süreçle devrettik. Halk-Lis Bodrum ilçe yönetimini gençleştirmiş olarak bir sonraki jenerasyona bırakmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Geride bıraktığımız temellerin yıkılmadığını, aksine gün geçtikçe güçlenen bir Halk-Lis Bodrum ilçe örgütü görüyoruz…” dedi.

halklis muğla örgütü 3HALK-LİS MUĞLA İL BAŞKANI BODRUMLU…

Halk-Lis Bodrum ilçe yönetiminin ve örgütün de teşviki ile güçlü bir il yönetim kadrosu oluşturmak adına büyük ve özverili bir çaba harcadıklarını kaydeden Halk-Lis Muğla Örgütü İl Başkanı Özkan “Zor ancak güzel ve demokratik bir süreçle birlikte genel merkezimiz tarafından hoşgörü ile karşılanarak, il yönetimimiz onaylandı. Kurulan yeni il yönetiminde Halk-Lis Muğla il başkanı olarak beni uygun gören tüm Halk-Lis örgütü mensubu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Halk-Lis içinde Bodrum’dan Muğla’ya ilk başkan olmak beni gururlandırdı. Artık Halk-Lis Muğla İl Yönetimi olarak en büyük gayemiz güzel Muğlamızın ve örgütümüzün kalkınarak, en güzel bir şekilde bu ülkeye ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne hizmet etmesidir. Tüm yeni görev arkadaşlarıma bu süreçte benimle oldukları için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum…” dedi.

Başkan Ege Özkan sözlerini “Sorumluluğumuzun farkındayız ve bu zamana kadar yapmış olduklarımızın üzerine ekleyerek hizmet etmeye özen göstereceğiz…” ifadeleri ile tamamladı.

halklis muğla örgütü 1HALK-LİS MUĞLA ÖRGÜT YÖNETİMİ…

Halk-Lis Muğla İl Başkanı: Ege ÖZKAN
Halk-Lis Muğla İl Başkan Vekili: Murat ÖNAL
Halk-Lis Muğla İl Sekreteri: Baran ESEN
Halk-Lis Muğla Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Semih KULPU
Halk-Lis Muğla Eylem ve Etkinlikten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Hüseyin KUYUCU
Halk-Lis Muğla Basın ve Bilişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Dicle ŞAHANE
Halk-Lis Muğla Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Gülsu MUSLU

Halk-Lis Türkiye sevdalısı, demokratik hak ve özgürlükler için mücadele eden yasal bir örgüt. Geleceğin teminatı olan gençlerin, yasal olarak örgütlenebildiği bir kurum olarak, zor bir dönemden geçtiğimiz bu süreçte ve önümüzdeki yıllarda çok daha etkili ve ülke yönetiminde söz sahibi olacak genç nesilleri yetiştiren bir örgüt olması bekleniyor…

ilgili haberler: http://www.bodrumgundem.com/2017/09/02/genclerden-ders-alinacak-gorev-degisimi

 

Yorumlar

  1. İhsan aksöz dedi ki:

    Ümit vadeden bir çalışma gönülden kutluyorum.

  2. İhsan aksöz dedi ki:

    Başarılarının devamını dilerim.