Bodrum Gündem

KAPTAN MEHMET ÇETİN BİLGİN’İN EŞİ ÜLFET SEVİM BİLGİN VEFAT ETTİ…

kumbahçe-muhtarı-nil-taşkıran-annesi-ülfet-sevim-bilgin-vefat-etti

Girit kökenli Bodrum’un tanınmış kaptanlarından Mehmet Çetin Bilgin’in eşi ve Kumbahçe Muhtarı Nil Taşkıran’ın annesi Ülfet Sevim Bilgin gözyaşları arasında Türbe mezarlığında toprağa verildi…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

On bir sene önce yaşama veda eden, Bodrum’un tanınmış kaptanlarından Mehmet Çetin Bilgin’in eşi ve Kumbahçe Muhtarı Nil Taşkıran’ın annesi Ülfet Sevim Bilgin 80 yaşında yaşama veda etti. Uzun bir süredir çağımızın hastalığı ile mücadele eden Ülfet Sevim Bilgin hastanedeki tedavisi sürerken, evine gelmek istediğini söylemiş. 03 Kasım günü de evine getirilen Bilgin, gece yarısı gözlerini yaşama yummuş.

ülfet-bilgin-1Girit göçmenlerinden, Bodrum’un tanınmış kaptanlarından Mehmet Çetin Bilgin’in eşi 1937 doğumlu Ülfet Sevim Bilgin’in Nil Taşkıran, Gül Yalçınkaya ve Osman Bilgin adında 3 evladı, Faruk ve Mehmet Yalçınkaya, Nilay ve Ahmet Taşkıran, Mehmet Çetin Bilgin ve Gülce Bilgin isimlerinde de altı torunu bulunuyordu.

kumbahçe-muhtarı-nil-taşkıran-annesi-ülfet-sevim-bilgin-vefat-etti (11)Kumbahçe Mahallesi ve Girit Gçömenlerinin ağabeyi sayılan Hüseyin Yeter Şakar, Ülfet Sevim Bilgin’in ölüm haberini ve duygularını sosyal medya hesabından şöyle duyurdu; “Mahallemizin bir Giritli çınarı daha devrildi. Kıymetli çocukluk arkadaşımız Ülfet kardeşimiz, Hakkın Rahmetine kavuştu. Allah taksiratını affetsin. Başta sevgili yavruları olmak üzere, tüm aile efradına baş sağlığı ve sabrı cemiller dileriz…”

Kumbahçe Uğur Camiinde Ülfet Sevim Bilgin için İkindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenazeye başta aile dostları ve Kumbahçe Mahallesi sakinleri ile birlikte, Girit kökenli ve Bodrumlu kaptanlar, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, Bodrum Mahalle Muhtarları, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bodrum Belediye Meclisi Üyeleri Mustafa Paşalı ve Ali Demiröz, CHP geçmiş dönem başkanları Uğur Sert ve Dr.Kerim Cangır, MHP geçmiş dönem başkanları Asım Başaran ve Mehmet Tosun katıldı. Ülfet Sevim Bilgin cenaze namazının ardından Türbe mezarlığında toprağa verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.