Bodrum Gündem

TRİBÜNLER; “BAŞKA GENÇLER ÖLMESİN” DEDİ…

baska_kazalar_olmasin (9)Geçirdiği talihsiz trafik kazası sonrası tedavi gördüğü hastanede hayata veda eden Erdoğan Çakmak, bugün Bodrum Şehir Stadı’nda B.B.Bodrumspor ile Sivas Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada anılırken, tribünler Bodrum çevre yolunda “başka gençler ölmesin”, “hayatlar kararmasın” dedi.

Bodrum Gündem Haber 

B.B.Bodrumspor altyapı takım kaptanı Erdoğan Çakmak Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde arkadaşını beklediği sırada, Bodrum’dan Turtgutreis istikametine gitmekte olan alkollü bir sürücünün hızlı kullandığı bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanmış ve yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınmıştı. 9 Günlük yaşam savaşını kaybeden Erdoğan Çakmak’ın ölüm haberi Bodrum’da ve Bodrumspor camiasında derin üzüntüye neden olurken, Bodrumsporlu taraftarlar bugün ki Sivas Belediyespor karşılaşmasında, başta Erdoğan Çakmak olmak üzere Bodrum çevre yolunda hayatını kaybeden diğer gençleri de anarak o yolda acil önlem alınmasını istediler.

baska_kazalar_olmasin (14)FUTBOLCULAR ÇAKMAK’IN FOTOĞRAFI BULUNAN T-SHİRT İLE SAHAYA ÇIKTI

B.B.Bodrumsporlu oyuncularda sahaya üzerinde Erdoğan Çakmak’ın fotoğrafı bulunan ve “Kalbimizdesin” yazılı T-shirtle çıkarken, ellerinde ise “Teker teker geleceğiz yanına, Biz orada olacağız kol kola, Mekanın Cennet Olsun Erdoğan Çakmak” yazılı pankartı taşıyarak maça çıktılar.  İstiklal Marşı öncesinde Şehitlerimiz ve Erdoğan Çakmak anısına saygı duruşu gerçekleşirken, taraftarlar üzerlerinde “Bu ilk değil son olsun”, “Yollara sabit radar istiyoruz”, “Biz slogan aramaktan yorulduk, siz kaza yapmaktan yorulmadınız, Aslı, Doğukan, Erdoğan, kalbimizde yaşıyor” yazılı pankartlar açtılar.

baska_kazalar_olmasin (16)48. DAKİKADA KARANFİLLERLE ANDILAR

B.B.Bodrumspor taraftar grubu Asi Tayfa üyeleri her maçın 48. dakikasında yaptıkları meşhur “Alfabe” tezahüratı yerine Erdoğan Çakmak’ı andı. 48. Dakikada üzerinde Çakmak’ın fotoğrafının bulunduğu kağıtlar açan taraftarlar ayrıca üzerinde ” Sahada bir eksik, Cennette bir fazlayız, mekanın Cennet olsun Edu” yazılı bir pankart açtılar, Erdoğan Çakmak’ın da çok sayıda karşılaşmaya çıktığı Bodrum Şehir Stadı’nın zeminine karanfiller atan taraftarlar dakikalarca, “Edu ölmedi, kalbimizde yaşıyor” tezahüratıyla Erdoğan Çakmak’ı andı.

baska_kazalar_olmasin (11)KAZA YERİNE DE PANKART ASTILAR…

Taraftarlar Pazar sabah saatlerinde ise kazanın meydana geldiği bölgeye giderek buraya bir pankart astılar. Sabit radarların kurulmasını isteyen taraftarlar kaza yerine üzerinde ” Bu ilk değil ama son olsun, yollarda sabit radar olsun, Aslı Değirmen, Doğukan Tanışan, Erdoğan Çakmak kalbimizde yaşıyor” yazılı bir pankart astı.

Bodrum ile Turgutreis’i birbirine bağlayan çevre yolunun özellikle bazı noktalarında yıllardır meydana gelen trafik kazalarında çok sayıda kişi yaşamını yitirdi. Bu kazaların meydana geldiği bazı noktalara gerekli bazı düzenlemeler yapılırken, kazaların sıklıkla yaşandığı bazı bölgelere ise yıllar geçmesine rağmen hiç bir düzenleme yapılmadı. Ölümlü kazalar yaşandıkça akıllara gelen bu bölgeler Bodrum’da yaşayan ve görevli olan bir çok kişi tarafından bilinirken, gerekli önlemlerin bir türlü hayata geçirilmemesi için tepkiye neden oluyor.

Muhabir: Mehmet Can Meral 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.