Bodrum Gündem

ERKEN TANI HAYATINIZI KURTARIR…

ERKEN TANI HAYATINIZI KURTARIR…

yusufbabayigit-bodrum-ÖBH

Check up ile henüz şikayete yol açmamış olası bir hastalığınız teşhis edilebilir ve erken tanı ile yaşam kaliteniz düşmeden tedavinize başlayabilirsiniz. Unutmayın ki; pek çok hastalık ne kadar erken fark edilirse uygulanacak tedavinin başarısı da o kadar fazla olur.

Bodrum Gündem Haber

Check up ile kaliteli yaşam süresi uzamaktadır ve en önemlisi erken teşhisle hastalık tedavi edilebilir. Check up, hastalıklarla mücadelede en önemli aşama olan erken teşhisin sağlanması açısından büyük önem taşımaktadır. Bu yüzden hiçbir şikayeti olmasa da herkesin belirli periyotlarda doktora başvurup genel sağlık kontrolünden geçmesi gereklidir.     Unutmayınız ki; pek çok hastalık ne kadar erken fark edilirse uygulanacak tedavinin başarısı da o kadar fazla olmaktadır. Bu nedenle en azından yılda bir kez kendinize zaman ayırıp yaptıracağınız check up ile sağlığınızdan emin olmak sizin elinizdedir.

Özel Bodrum Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Babayiğit: “Check up, hem yaşam süresi hem de kalitesi açısından son derece önemlidir. Check Up muayenesi ile hipertansiyon, şeker hastalığı, damar sertliğine bağlı kalp-damar hastalıkları, kan yağlarının yüksekliğinden kaynaklanan rahatsızlıklar, hepatit ve kanser gibi hastalıkların erken dönemde tanısını koyabiliyoruz.  Bu sayede vücutta herhangi bir organ hasarı oluşmadan tedavi sağlanıyor.  Aynı zamanda Check Up muayenesi ve yapılan tetkikler ile kişinin genel risk durumu ortaya konulup, oluşabilecek hastalıklara karşı önlemler alınabilir. Sadece yılda bir kez yaptıracağınız check up sayesinde kanser gibi ileri evrelerde tedavisi mümkün olmayan hastalıklarınız için yaşam kalitenizi düşürmeden uygun tedaviye başlayabilirsiniz…” dedi.  CheckUp_

Bodrum’da Size Özel Check Up Programları…

Özel Bodrum Hastanesinde yaş, cinsiyet, aile hikayesi değerlendirilerek kişiye uygun check up programı uygulanır. Sağlıklı, meslek ve yaşam şekli ile risk grubunda olmayan bireylere standart check up uygulanmaktadır. Kadın ve erkeklere genel vücut muayenesi ve tetkikler yapılarak, hastalıklar ve organ fonksiyonları araştırılır. Erkeklerde  prostat için ürolojik check up ,kadınlarda standart check up muayenesinin yanı sıra, osteoporoz, meme hastalıkları araştırması ve jinekolojik check up yapılır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.