Bodrum Gündem

YENEMEDİK…

Tuzlaspor_Bodrumspor (1)TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor İstanbul deplasmanında Tuzlaspor’a 2-1 mağlup oldu.

Bodrum Gündem Haber

Tuzla Belediye Sahası’nda 13.30’da başlayan karşılaşmayı Bodrum’dan gelen yaklaşık 60 taraftar ile toplamda yaklaşık 500 kişi izlerken, B.B.Bodrumsporlu taraftarlar takımlarını 90 dakika boyunca destekledi. Tuzlasporlu oyuncular sahaya geçtiğimiz hafta yaşamını yitiren B.B.Bodrumspor altyapı takım kaptanı Erdoğan Çakmak’ın fotoğrafanın bulunduğu ve üzerinde başımız sağolsun yazılı pankartla sahaya çıkarken, pozisyon açısından çok kısır geçen karşılaşmanın önemli pozisyonları ise şu şekilde;

Dakika 17 – Tuzlaspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Tevfik’in ortasında Berat Ali’nin vuruşunda top ağlarla buluştu ve skor 1-0 oldu.

Dakika 29 – B.B.Bodrumspor’da Abdullah Balıkçı’nın sağ kanattan kullandığı serbest vuruştu Celal Dumanlı’nın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu ve maça denge geldi.

Dakika 51 – Tuzlaspor’un sağ kantatn geliştirdiği atakta Gökcan’ın ortasında Hacı Mustafa’nın kafa vuruşunu B.B.Bodrumspor kalecisi Fırat uzaklaştırdı.

Dakika 63- Tuzlaspor’un geliştirdiği atakta Gökcan’ın pasına gelişine vuruş yapan Hacı Mustafa skoru 2-1’e taşıdı.

Dakika 80- B.B.Bodrumspor’da Harun’un kullandığı frikik vuruşunda top barajda kalırken, yaşanan karambolde B.B.Bodrumsporlu oyuncuların yaptığı 3 vuruşta da top Tuzlaspor defansı tarafından uzaklaştırıldı.

Kalan dakikalarda her iki takımda gol bulamayınca karşılaşma Tuzlaspor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşma sonrası B.B.Bodrumsporlu oyuncular karşılaşmanın hakemine verdiği bir çok karar ve verilen uzatma süresi nedeniyle tepki gösterdi.

Alınan bu sonuçla B.B.Bodrumspor 12 puanla 12. Sırada kalırken, önümüzdeki hafta İzmir deplasmanında Bucaspor ile karşılaşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.