Bodrum Gündem

BAHREYNLİ HEYET BODRUM’A HAYRAN KALDI…

bahreynli heyet bodruma hayran kaldi (2)Bodrum’u tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle tanıtmak amacıyla süren çalışmalar kapsamında Bodrum’a davet edilen Bahreynli 5 blogger ve Bahreyn’in en iyi 3 turizm acentası yetkilileri, Bodrum’u gezip görerek ülkelerinde Bodrum’u tanıtmak üzere bilgiler aldı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Tanıtma Vakfı (BOYTAV) tarafından T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın himayesinde, Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle organize edilen gezinin ardından Bahreynli heyet, Bodrum Belediye A.Ş. Trafo Bodrum’da düzenlenen yemeğe katıldı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon, BOYTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, Kartaca Turizm şirketinin sahibi Fatih Günay ile Türk Hava Yolları Bahreyn Müdürü Hakan Taş, yemekte misafirlere Bodrum hakkında bilgiler vererek merak ettikleri soruları cevapladı.

İki gün süren gezileri boyunca yarımada turu yapan misafirler, Bodrum’a hayran kaldıklarını ve Türk Hava Yolları (THY) ile yapılacak anlaşmanın ardından hayata geçirilecek olan Bodrum-Bahreyn arası direkt uçuşların turizm açısından büyük önem arz ettiğini belirtti.

Bahreynli misafirlere hoş geldiniz diyen Hülya Kocadon konuşmasında, “İstanbul ve İzmir üzerinden güneye geliş hikayenizi duydum. Umarım ziyaretinizden memnun kalmışsınızdır. Sizi burada ağırlamaktan çok mutluyuz. Eminim ki ülkenizde, turizm açısından çok güzel şeyler yapıyorsunuz ve Bodrum’u da tanıtmaya çalışıyorsunuz. Bizler de Bodrum’u dünyaya tanıtmak amacıyla buraya seyahat etmek isteyenlere yönelik, elimizden gelen tanıtımları yapmak için çaba gösteriyoruz. Ben ve ailem, turizm sektöründeyiz. Umarım Bodrum ve Bahreyn arasında iyi ilişkiler oluşturabiliriz. Bodrum’a geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ederiz” dedi.

Bahreynli bloggerlar aynı zamanda sosyal medya hesaplarından canlı yayınlar da yaparak Bodrum’un güzelliklerini anlık olarak takipçileriyle paylaştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.