Bodrum Gündem

2 AYDIR İNTERNET ARIZASINI ÇÖZEMEDİLER…

2 AYDIR İNTERNET ARIZASINI ÇÖZEMEDİLER…

çözülemeyen-internet-arızası

İddiaya göre; Bodrum Telekom Bodrum gibi bir turizm kentinde iki aydan bu yana internet arızasını çözemiyor. Üstelik Bodrum Telekom telefonlara da yanıt vermiyor…

Bodrum Gündem Haber

Yokuşbaşı 2005 Sokakta oturanlar Bodrum Telekom mağduru olduklarını iddia ettiler. Yaklaşık iki aydır TTNET İnternet hizmeti alamadıklarını belirten Türker Yıldız adlı yurttaş; “Türk Telekom bizi başka firmaların paketlerine mahkum ederek, zarara uğramamıza neden oldular. Diğer taraftan çocuklarımız internet olmadığı için derslerini pastane köşelerinde yada kafelerdeki internetlere bağlanarak derslerini yapmaya çalışıyorlar…” şeklinde dert yandı.

türker-yıldız28 Eylül 2017 tarihinden beri TTNET internet bağlantısı olmadığını iddia ederek iki aydan bu yana mağdur olduklarını iddia eden Türker Yıldız adlı yurttaş; “Aradım ‘23 Ekime kadar arıza var’ dediler. Lakin bırak 23 Ekimi, şu an 20 Kasım oldu ve biraz önceki görüşmede bir ay daha ertelendi dediler. Bu arada 444 1 444 ve 444 0 375 no’lu telefonlara defalarca arama yaptım ve bir çok şikayet bıraktım. Sadece ‘şikayet alındı’ diye SMS gönderiyorlar. Bodrum Telekom hiç bir telefona cevap vermiyor. Çocuklarım ödev yapamıyor Turkcell’den paket almaktan inanın dünya para ödedim. Böyle bir kurum olduğu için utanç duyuyorum ve kesinlikle ilgilenmiyorlar. Dünyanın en geri kalmış yerinde bile üç ay internet kesileceğini sanmıyorum. Bodrum Telekom 3160000 ve 5551720 telefonları ise asla cevap vermeye tenezzül etmiyor…” dedi.

Konu ile ilgili 3160000 ve 5551720 nolu telefonları bizde aradık ve yanıt alamadık. Bodrum gibi Türkiye’nin medeniyete açılan kapısı olarak değerlendirilen bir turizm kentinde iki ay boyunca internet arızasının yapılamaması ise kabul edilemeyecek bir durum.

Yorumlar

  1. oguz hamza dedi ki:

    Yazıklar olsun. Hani özelleştirme olunca her şey mükemmel olacaktı. Hangi çağda yaşıyoruz. Bu kişinin zararını kim karşılayacak.