Bodrum Gündem

CHP BODRUM ÖRGÜTÜNDE KAN DEĞİŞİMİ ve YENİLENME KAÇINILMAZ…

tuna ışın chp bodrum ilçe başkanlığı adaylık açıklaması 29 kasım 2017 (31)

CHP Bodrum İlçe Kongresine sayılı günler kala İlçe Başkanlığı ve İlçe Yönetimine aday olduğunu açıklayan Tuna Işın, CHP Bodrum İlçe Başkanlığı binasında yaptığı basın açıklamasında “Partimizin yeni yönetim kadrolarının oluştuğu kongre dönemimizde bir kan değişikliğinin, bir yenilenmenin ve beraberinde bir kenetlenmenin kaçınılmaz olduğu ortadadır. Parti içinde kişisel mücadeleleri ve kimin ne olacağını bir kenara bırakmalıyız…” ifadeleri yer aldı… 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

3 Aralık Pazar günü gerçekleşecek olan CHP Bodrum İlçe Kongresine sayılı günler kala, İlçe Başkanlığı ve İlçe Yönetimine aday olduğunu açıklayan Tuna Işın’ın yaptığı basın açıklamasında oldukça dikkat çeken ifadeler yer aldı. Özellikle Parti içinde kişisel mücadeleleri ve kimin ne olacağını bir kenara bırakmalıyız…” ifadesi ile bir kan değişimi ve yenilenmenin gerektiğine vurgu yapılırken, adaylık açıklamasına da yine çok dikkat çeken isimler katıldı.

tuna ışın chp bodrum ilçe başkanlığı adaylık açıklaması 29 kasım 2017 (14)Tuna Işın ve Yönetim Kurulu adaylarının basın açıklamasına CHP İl Yönetim kurulu Üyesi Mustafa Coşkun, Bodrum Belediye Meclis Üyeleri Nurten Çakıcı Bıçak, Seval Aktaş, Funda Akçalı, Naciye Tanrıkulu, Niyazi Atare, Osman Küçükyüzbaşı, CHP Bodrum Kadın kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, CHP Muğla Gençlik Kolları İl Başkanı Tufan Erkan Yakar, CHP Bodrum Gençlik Kolları İlçe Başkanı Salih Yanık, CHP Bodrum geçmiş dönem İlçe Başkanları İbrahim Turan, Osman Öneş, İsmail Sever, Dr.Kerim Cangır, geçmiş dönem İl Genel Meclis Üyeleri Cesur Öncel ve Şükrü Şehir ile çok sayıda partili katıldı.

Tuna Işın ve ekibinin adaylık açıklamasının yapılacağı ilçe binasının kapısında CHP Bodrum ilçe Başkanı Recai Seymen ve Yönetim Kurulu Üyesi Halil Karahan partililerin her biri ile tokalaşarak “Hoş geldiniz…” dedi. Bu tavır katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılanırken, “CHP’ye bu yakışır…” şeklinde değerlendirmelerde bulunuldu.

Saat 12:30’da başlayan basın açıklamasından yaklaşık bir saat öncesinde CHP Bodrum İlçe Binası önünde toplanan partililer, 3 Aralık’ta gerçekleşecek olan CHP Bodrum İlçe Kongresi, Muğla İl Kongresi ile birlikte, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün grup toplantısında karakutu olarak nitelendirdiği belgelerin açıklanması ve yansımaları konularında görüş alışverişinde bulunulduğu gözlendi.

tuna ışın chp bodrum ilçe başkanlığı adaylık açıklaması 29 kasım 2017 (23)TÜRKİYE’NİN BUGÜNÜ ve GELECEĞİNE YÖNELİK TESPİTLERİ PAYLAŞTI…

Yaşamının en onurlu adımını atmak üzere, ilçe başkanlığı adaylığı ile ilgili almış olduğu kararını paylaştığını ifade ederek konuşmasına başlayan Tuna Işın “Partimin her kademesinde sokaklarda meydan meydan, ev ev gezerek başlayan siyaset hayatım, gerek seçim komisyonlarında, gerekse yönetim kurulu üyeliklerinde ve son olarak ilçe başkan yardımcılığı göreviyle devam etmiştir. Değerli Yol Arkadaşlarım, ülkemiz siyasi ve ekonomik olarak tam bir kuşatma altındadır. Son referandum sonuçlarıyla ‘ Cumhurbaşkanlığı Başkanlık Sistemi ‘ denilen, ne olduğu, ne olacağı bilinmeyen bir maceraya sürüklenmiştir. Ülkemiz bir yönetim basiretsizliği içindeyken, bununla birlikte kapitalizmin tükenişini durdurmak için emperyalizmin özellikle yaşadığımız coğrafyada aradığı çareler, ulusumuzu global bir krizin merkezi haline getirmiştir…” dedi.

tuna ışın chp bodrum ilçe başkanlığı adaylık açıklaması 29 kasım 2017 (28)BODRUM İLÇE YÖNETİMİNDE KAN DEĞİŞİMİ ve YENİLENME KAÇINILMAZ…

Konuşmasında “Artık sadece ulusal politikalar değil, yerel politikalar da bu gerçekliklerden bağımsız şekillenemez. Bu bilinmezlik ortamında ülkemizin öncelikleri yerelde ve genelde değişmiştir…” ifadelerine yer veren Tuna Işın, konuşmasına şu şekilde devam etti; “Dünyanın ve Türkiye’mizin yeni şartlarını göz önünde bulundurduğumuzda, çok zorlu bir dönemin bizi beklediğini görmeliyiz. Bu nedenle, partimizin yeni yönetim kadrolarının oluştuğu kongre dönemimizde bir kan değişikliğinin, bir yenilenmenin ve beraberinde bir kenetlenmenin kaçınılmaz olduğu ortadadır…”
tuna ışın chp bodrum ilçe başkanlığı adaylık açıklaması 29 kasım 2017 (40)BİRİLERİNİN KİŞİSEL ÇEKİŞMELERİNİ ELEŞTİRDİ…

“Parti içinde kişisel mücadeleleri ve kimin ne olacağını bir kenara bırakmalıyız…” diyerek konuşmasını sürdüren Işın konuşmasının son bölümünde şunları söyledi; “Birilerinin, kişisel çekişmelerinin tarafı olmadan parti politikalarını, ilkelerini, emeğini ve liyakatı esas alan bir yönetim modeli ortaya koyabilecek, daha kolektif, dinamik, samimi ve akılcı hareket edebilecek, sözünü ettiğimiz değişimin farkına varmış ve cesaretle olayların üzerine gidebilecek, mücadele ruhu yüksek, genç kadroların önderliğine ihtiyacımız var…”

CHP Bodrum İlçe Başkan adayı Tuna Işın “Sadece seçimlerde hatırlanan demokrasi, eşitlik, adalet ve tarafsızlık kavramlarının yanında, partimizin ilke ve programlarını hiçbir koşul veya  dayatmaya boyun eğmeden, sizlerle beraber hayata geçirmek istiyorum. Değerli dostlarım, işte bu duygu ve düşüncelerle, Bodrum’dan yana taraf olmak, Bodrumumuza sahip çıkmak ve Atatürk Cumhuriyetinin aydınlık geleceğine hizmet etmek için, Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığına Adayım…” sözleri ile konuşmasını tamamladı.

Basın açıklamasının sonunda Tuna Işın ve ekibi partililer ile birlikte toplu bir fotoğraf çektirdi.

tuna ışın chp bodrum ilçe başkanlığı adaylık açıklaması 29 kasım 2017 (1)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.