Bodrum Gündem

MİNİK KALPLER ANAOKULU ‘NUN BAYRAK ÇOŞKUSU…

MİNİK KALPLER ANAOKULU ‘NUN BAYRAK ÇOŞKUSU…

Minik Kalpler 'de Türk Bayrağı Coşkusu 2

Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya’nın hediye olarak gönderdiği Türk Bayraklarını alan Minik Kalpler Anaokulu ‘nun minik öğrencileri büyük coşku yaşadılar.

Bodrum Gündem Haber

2017 -2018 Eğitim ve öğretim döneminin sorunsuz olarak başlayarak yine sorunsuz olarak tamamlanabilmesi amacıyla ülkemiz genelinde olduğu gibi Muğla İlimiz ve İlçelerinde de birbirinden farklı güvenlik tedbirleri geçtiğimiz günlerde planlanarak uygulanmaya başlanmıştı. Söz konusu güvenlik tedbirlerinden birisi de emniyet müdürlüğü görevlileri tarafından okulların idareci, öğretmen ve öğrencilerin ziyaret edilmesi. Ziyaretlerden sonuncusu Muğla İli Menteşe İlçesi ‘nin seçkin okulları arasında gösterilen Minik Kalpler Anaokulu ‘na gerçekleştirildi.

Minik Kalpler 'de Türk Bayrağı Coşkusu 1Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz’ın da katıldığı ziyarette Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli de hazır bulundu. Okul ziyaretinde anaokulu öğrencileri de ziyaret edilerek kendilerine görevli polisler tarafından çeşitli bilgiler verildi. Polis amcalarına soru sorma fırsatı da bulan minik öğrencilere görevli polisler Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya tarafından hediye olarak gönderilen Türk Bayraklarını takdim ettiler. Türk Bayraklarını polis amcalarının elinden alan minik öğrencilerin büyük bir coşku yaşadıkları görülürken, benzer etkinliklerin ileriki günlerde de devam edeceği öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.