Bodrum Gündem

BODRUM DEVLET HASTANESİ 90’LI YILLARIN SSK HASTANELERİ GİBİ

BODRUM DEVLET HASTANESİ 90’LI YILLARIN SSK HASTANELERİ GİBİ

bodrum-devlet-hastanesi 1995 Yılında hizmete girdiğinde Bodrum için önemli bir hizmet olan Bodrum Devlet Hastanesi hızla artan Bodrum nüfusu nedeniyle hizmet vermekte zorlanıyor.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Devlet Hastanesine başvuran bir çok vatandaş, hastanede yaşadıkları zorluklar nedeniyle çileden çıkarken, bir çok vatandaş konuyu gerekli birimlere de şikayet ediyor. Vatandaşlar en çok bazı doktor ve personelin tavırları nedeniyle şikayetçi olurken, zaman zaman yapılan yanlış müdahale ve teşhislerde gündeme geliyor. Polikliniklerin bulunduğu koridorda oluşan yoğun kalabalık zaman zaman istenmeyen kokulara neden olurken, hastane tuvaletleri de kötü görüntülere sahne oluyor.

VATANDAŞLAR SOSYAL MEDYADAN İSYAN EDİYOR…

Bodrum Devlet Hastanesine giderek sorun yaşayan vatandaşlar yaşadıkları anları sosyal medya hesaplarından paylaşarak duruma isyan ediyor. Geçtiğimiz günlerde acil servise giden bir vatandaş hastanenin yetersizliğinden dert yanarak, “Yahu Bodrum devlet hastanesi iyice s…ı aksam 19:00 -20:00 arası personel yemek yiyecek diye enjeksiyon ve pansuman yapmıyorlar şimdi ise 25.11.2017 saat 10:00 enjeksiyon ve pansuman yapılmıyor muhtemelen hafta sonu kahvaltısı yapılıyor eleman yetersiz deniyor acilde fakat acilde kimsecikler yok ayıptır yahu bakanlığa kadar mail atacağım şimdi millet ölse kimsenin umrunda değil” şeklinde paylaşım yaparken, yine hastanede yaşadığı bir problemi dile getiren bir başka vatandaş ise, “Lafa gelince TÜRKİYE’NİN İBİZASI derler ama devlet hastanesini görmemiş onu söyleyenler… insanlara SEN diye hitap ederek azarlayan hemşireler, hastanın yüzüne bakmadan cevap veren sekreterler, kafasına göre mesaide gezen doktorlar, sidik kokam wc ler, motosikleletleri dahi park etmek için 10 dakika uğraşan vatandaşlar….. kısacası, Türkiye’nin güney afrikası bodrum” şeklinde paylaşım yaparak Bodrum Devlet Hastanesinde yaşananları dile getirdi.

Bodrum Devlet Hastanesinde yaşanan sıkıntılar akıllara 90’lı yıllardaki SSK Hastanelerini getirirken, vatandaşlar yeni Bodrum Devlet Hastanesinin bir an önce yapılarak hizmete girmesini bekliyor.

YAŞANAN SIKINTILARA RAĞMEN BAZI DOKTORLAR İÇİN HASTANEYE GİDENLER VAR

Bodrum Devlet Hastanesinde yaşanan onca sıkıntıya rağmen bazı vatandaşlar, bazı doktorların vermiş olduğu güzel hizmetten dolayı Bodrum Devlet Hastanesine gitmeye devam ediyor. Maddi gücü yüksek olan vatandaşlar dahi Bodrum’da bulunan özel hastanelere gitmeyerek Bodrum Devlet Hastanesinde bulunan bu doktorlar nedeniyle devlet hastanesini tercih etmeye devam ediyor.

Vatandaşlar ayrıca Bodrum Devlet Hastanesi başhekemi Op.Doktor Oğuz Şahin’in de hastalarla yakından ilgilendiğini, gelen şikayet ve önerilerle de birebir ilgilendiğini sözlerine ekliyorlar.

İSTİNAT DUVARINDA ÇATLAKLAR VAR…

Bodrum Devlet Hastanesi otoparkında bulunan dev istinat duvarlarında bulunan çatlaklarda bazı vatandaşları tedirgin ederken, Temmuz ayında yaşanan büyük deprem ile birlikte bu çatlakların büyüdüğü iddia ediliyor.

OTOPARK YETERSİZ, CADDE DAR…

Bodrum Devlet Hastanesinin mevcut otoparkı da yetersiz kalırken, vatandaşlar araçlarını hastane yakınında bulunan dağlık araziye doğru park ediyor. Otoparkta yaşanan yoğunluk nedeniyle ise bazı zamanlarda acil servise giden ambulanslarda zor anlar yaşıyor. Hastaneye yaya olarak gelen vatandaşlar ise dar olan Elmadağ Caddesinde gün boyu araç çarpması tehlikesiyle karşı karşıya geliyor.

Öte yandan yeni Bodrum Devlet Hastanesinin yapılacağı alanda da hafriyat ve zemin çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

  Muhabir: Mehmet Can MERAL

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.