Bodrum Gündem

İMMU-NAT DA “MAY AJANS” İŞBİRLİĞİ…

İMMU-NAT DA “MAY AJANS” İŞBİRLİĞİ…

immunat ali şen

Yalıkavak‘ta 2007 yılından bu yana kurduğu üretim tesisleri ve perakende satış mağazasıyla hizmet veren İmmu-Nat Bitkisel İlaç ve Doğal Sağlık Ürünleri, May Ajans ile el sıkıştı.

Bodrum Gündem Haber

İmmünoloji (immün sistem) ve natürel kelimelerinin birleşimi ile İmmu-Nat markası adı altında üretimleri yapan Adnan Akar, Bodrum’un en geniş müşteri yelpazesiyle tam kapsamlı bir ajans hizmeti veren May Ajans ile anlaştı.

Kurulduğundan bu yana Bodrum’dan ülke geneline yaptığı satışların yanı sıra, uluslararası arenada kabul gören ürünleri ile hem Bodrum’u hem de Türkiye’yi gururlandıran Adnan Akar, 1985 Yılında başladığı araştırmalarını Alternatif Tedaviler yönünde geliştirdi. Dünyada alternatif tedavilere yönelik araştırmaları toplayarak bir araya getiren, Adnan AKAR 2005 yılında geliştirdiği marjinal çalışması Xp Tonik Sls’yi geliştirdi. Xp Tonik Sls Türkiye ve Dünya da çeşitli onkologlar tarafından ‘Beyin Tümörleri Tedavisinde’ kullanılıyor.

immunat yalıkavakİmmu-Nat markasının yaptığı extraktlarla adını dünyaya duyuran Adnan Akar, çalışmalarını ve markasını şu şekilde anlatıyor; “İmmu-Nat’ın kuruluş nedenlerinden en önemlisi; Türkiye coğrafyasında bulunan ve tamamen orijinal olan 6000 civarında endemik bitki grubunun bulunuşudur. Tüm Avrupa’da tıbbi ve aromatik bitki sayısının 10000 olduğu göz önünde bulundurulduğunda, bu bitkilerin 6000 çeşidinin Türkiye’de yetişiyor olması çok önemli bir faktördür. İmmu-Nat, Türkiye’de bitkisel ilaç unvanı taşıyan tek firmadır. Unvana ve sonuçlara layık olabilmek, üretimden tüketici memnuniyetine kadar verdiği hizmetlerde mahcup olmamak için gerek kurum bünyesinde, gerekse yurt genelinde birçok hekim, eczacı, kimyager ve teknik kadroyu bünyesinde bulundurmaktadır. Çeşitli hastalıkların ve özellikle de kanser hastalığının tedavisinde tamamlayıcı/ destek tedaviyi, üretilen % 100 doğal sıvı bitkisel extraklarla sağlamak İmmu-Nat’ın asıl hizmetidir. İmmu-Nat, çok önemli bitki ekstraktlarının üretimini başaran Türkiye’deki ilk yerli firmadır. Ürettiği bitki ekstaktları ile Avrupa standartlarını yakalayan ve sektöre her zaman öncelik eden bir firma konumundadır…”

Ayşegül Ülkü tarafından kurulan ve bünyesinde hepsi alanında uzman, 11 kişilik bir ekiple çalışan May Ajans, büyük şehirlerde iş yapan büyük ajansların verdiği tüm hizmetleri Bodrum’da müşterilerinin ayağına getiriyor. Bodrum’un eksik ve yetersiz hizmet üreten sektörlerinden birini ayağa kaldıran May Ajans, yeni müşterileri İmmu-Nat için, grafik, tasarım, marka danışmanlığı, kurumsal kimlik tasarımı, PR hizmetleri, web tasarımı, prodüksiyon hizmetleri ve günümüzün olmazsa olmazı sosyal medya yönetimi gibi hizmetler yüretüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.