Bodrum Gündem

BY ESKİCİ’NİN ÇÖZÜM ORTAĞI MAY AJANS…

BY ESKİCİ’NİN ÇÖZÜM ORTAĞI MAY AJANS…

eskici may personel

Cevat ŞAKİR’in yani nam-ı diğer Halikarnas Balıkçısı’nın şiirlerini yazdığı, geçmişte “Balıkçının pansiyonu” olarak bilinen tarihi binada 19 Mayıs 2017’de kapılarını açan By Eskici Bodrum, sosyal medya hesaplarının yönetimi, ajans hizmetleri ve PR alanında tam kapsamlı bir ajans hizmeti sağlayan May Ajans’ı kendine çözüm ortağı olarak seçti.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’un en karakteristik caddelerinden biri olan ve bir zamanların “Barlar Sokağı” olarak günümüze kadar bu adla bilinen Cumhuriyet Caddesi 86 Numara’da hizmet veren By Eskici Bodrum, konumu ve tarihi geçmişiyle de çok özel bir mekân.

Taş fırınında odun ateşiyle pişen ve İtalyan mutfağından çok özel tatları eşsiz manzarasıyla buluşturan By Eskici Bodrum, Murat OĞAN, Tahir BULCA, Timur ÖZTİMUR ‘un güçlerini birleştirmesiyle Bodrum’un kazandığı en özel mekânlardan biri. Butik bir kokteyl bar anlayışıyla hizmet veren mekanda uluslararası tüm kokteyllerin yanı sıra, herkesin kendi ağız tadına göre tatlandırabildiği, kişiye özel kokteyllerle de öne çıkan By Eskici Bodrum, ister keyifle kitap okuyacağınız, ister gönlünüzce eğlenebileceğiniz ve hatta küçük iş toplantılarınızı keyifle çevirebileceğiniz özel bir mekan. By Eskici Bodrum’a adını veren en önemli özelliği ise müzikler. 80’ler, 90’lar dendiğinde aklınıza gelebilecek ve duyduğunuzda eşlik etmeyi isteyeceğiniz yerli-yabancı müzikleri ile sizi geçmişle buluşturacak. Futbol düşkünlerinin de buluşma noktası haline gelen By Eskici Bodrum, beIN Sports maç yayınlarını izlemek isteyenlere eşsiz lezzetleri ve dev ekranı ile ağırlıyor.

Barından çıkan kokteylleri eşliğinde gündüz bistro pub olarak, gece ise konsept DJ partileri ve canlı performanslarıyla 12 ay boyunca Bodrum’u yaşamak isteyen herkesin tercihi olan By Eskici Bodrum, hafta içi 11.00 – 01.00, hafta sonları ise 11.00 – 04.00 saatlerinde hizmet veriyor.

Ayşegül ÜLKÜ tarafından kurulan ve bünyesinde hepsi alanında uzman, 11 kişilik bir ekiple çalışan May Ajans, büyük şehirlerde iş yapan büyük ajansların verdiği tüm hizmetleri Bodrum’da müşterilerinin ayağına getirmeyi başarmıştır.

Bodrum’un eksik ve yetersiz hizmet üreten sektörlerinden birini ayağa kaldıran May Ajans, yeni müşterileri By Eskici Bodrum için, grafik, tasarım, marka danışmanlığı, kurumsal kimlik tasarımı, PR hizmetleri, prodüksiyon hizmetleri ve günümüzün olmazsa olmazı sosyal medya yönetimi gibi hizmetler üretecektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.