Bodrum Gündem

BODRUM’DA ÜRETİYOR, TÜRKİYE’YE SATIYOR….

BODRUM’DA ÜRETİYOR, TÜRKİYE’YE SATIYOR….

immunat ekip yalıkavak

Kurulduğundan bu yana geçen 10 senelik süreçte yaptığı üretimler ile sadece Türkiye değil, dünyanın rotasını Bodrum’a çevirmesine neden olan Adnan Akar, 2008 yılında kurduğu İmmu-Nat Bitkisel İlaç A.Ş. ile Türkiye’nin dört bir yanına satış yapıyor. Bodrum Ekonomisine kattığı değerin yanı sıra, Bodrum bayrağını özellikle alternatif tedavi ve takviye edici gıdalar alanında dalgalandıran İmmu-Nat, Yalıkavak bölgesine tatile gelen yerli ve yabancı birçok turistin de uğramadan gitmediği bir firma.

Bodrum Gündem Haber

Tamamı alanında uzman yetkin personeli ile yöreden toplanan bitkiler ve Türkiye coğrafyasından toplanan orijin btkileri, işlemlerden geçirerek, etken maddelerini çıkartan ve elde ettiği ekstraktları insan sağlığına yönelik gıda takviyesi olarak kullanılmasını sağlayan İmmu-Nat, yaptığı ar-ge çalışmalarıyla her geçen gün bu alandaki liderliğini korumaya devam ediyor. Dünya’da kabul gören ve onay alan ürünleri ile tamamlayıcı tedavilerde, fitoterapi ve immünoterapide bir öncü olan

Adnan AKAR İmmunat yönt kurulu Başkanıİmmu-Nat, Türkiye’de bitkisel ilaç unvanı taşıyan tek marka olarak bu unvanını koruyor.

Ürettiği On beşin üzerinde yeni bitkisel Ekstraktın dünyada tek bitkisel üreticisi olup, çözüm üretilemeyen birçok sağlık sorununda, farklı ve doğal çözümler arayan kitlelere bu alanda ürünler üretme hedefiyle yoluna devam eden İmmu-Nat, Dünyada ilk kez Zerdeçal (Curcumin) Sıvı Ekstraktı‘nı üreterek, bu alanda da dünyadan övgü almıştır. Günümüzde bu ürünü ile birçok hastalığın tedavi sürecini hızlandırmaya yardım ettiği Avrupalı bilim adamları tarafından kabul gören İmmu-Nat, Bodrum’a sağlık alanında değer katan Bodrum’un en büyük markasıdır.

Advertorial

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.