Bodrum Gündem

BODRUM FİLARMONİ ORKESTRASI YENİDEN AKTİF…

bodrum filarmoni orkestrası (1)

Bodrum Filarmoni Derneği üyeleri ile bir araya gelerek kaynaşma ve dayanışma toplantısı düzenledi. Piyano ve keman dinletisinin de yapıldığı toplantıda Bodrum Filarmoni Orkestrası’nın yakın zamanda konserler vereceği bildirildi.

Bodrum Gündem Haber
Sanat ve Kültür etkinliklerine verdiği destek ile adını duyuran Hotel Karia Princess’te düzenlenen toplantıya Bodrum Filarmoni Derneği üyelerinin yanı sıra, çok sayıda üye adayı da katıldı. bodrum filarmoni orkestrası (6)Toplantının başında bir konuşma yapan Bodrum Filarmoni Derneği ve Bodrum Filarmoni Orkestrası’nın kurucu başkanı Nadi Atasoy, orkestrayı yeniden işler hale getirmek için çalışmaların sürdüğünün altını çizerek “Bu toplantıda hem derneğimizin üyeleri, hem de derneğimize üye olmak isteyen ve sanata sıcak bakan, sanatın yanında olmak isteyen sizleri aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz. Bundan sonraki dönemde Filarmoni Orkestrası’nı sizlere sürekli konser verecek hale getirmek için elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ileriki haftaların finansman sorunu çözdük. Size böyle bir müjdeyi verebilirim. Şimdi sıra nefesli ve vurmalı çalgıların finansman sorunu çözmeye geldi. Onun için de çalışmalarımız devam ediyor. Eğer beklediğimiz şekilde salon problemini çözebilirsek, kısa zamanda orkestramız sizlere her 15 günde bir konser yapma çalışmalarına başlayacak. Burada sanatseverlerin desteği son derece önemli. Sizler bizim yanımızda olduğunuz sürece bunu başarmamamız için bir sebep göremiyorum. Hep beraber başaracağımız umuyorum…” dedi.
Atasoy, daha sonra eğitim verdiği lise son sınıf öğrencisi Esin Dinç’i piyano çalması için davet etti. Dinç’in performansı katılımcıların beğenisini kazanırken, katılımcılar yeni bir yıldız doğuyor şeklinde yorum yaptılar.
Dayanışma ve kaynaşma toplantısı piyanoda Ilgın Kalın ve kemanda Nadi Atasoy’un müzik dinletisi ile devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.