Bodrum Gündem

ŞAMPİYON BODRUM SMMM ODASI FUTBOL TAKIMI…

ŞAMPİYON BODRUM SMMM ODASI FURBOL TAKIMI…Bodrum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Futbol takımı Muğla’da düzenlenen “Geleneksel Serbest Muhasebeci Mehmet BAŞPINAR Halı Saha Futbol Turnuvasında” şampiyon oldu.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Muğla Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası “Serbest Muhasebeci Mehmet Başpınar Futbol Turnuvası’nda” Bodrum Futbol Takımı ilk kez şampiyon oldu.

2007 yılında yapılan turnuvada futbolcu olarak yer alan ve soyunma odasında kalp krizi geçirerek vefat eden Yatağanlı Serbest Muhasebeci Mehmet Başpınar adına 2013 yılında tekrar düzenlenmeye başlayan futbol turnuvasına katılan 7 takım arasından sıyrılarak kupayı kucaklayan Bodrum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Futbol takımı oldu.

ŞAMPİYON BODRUM SMMM ODASI FURBOL TAKIMı 1 (4)Takım turnuvada birinci olmasını düzenledikleri akşam yemeğinde bir araya gelerek kutlayan Bodrum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyeleri gönüllerince eğlendiler. Bodrum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Barış Erdoğan, bu yıl 5. Si düzenlenen turnuvadan şampiyon olarak ayrılmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Erdoğan “Rahmeti Muhasebeci Mehmet Başpınar adına düzenlenmiş olan futbol turnuvasına katıldık. Biz üç yıldır sürekli dereceye giriyorduk ama bu sene şampiyonluk nasibi oldu. Tabii şampiyonluk sembolik bir durumdur. Biz burada esas olarak meslektaşlarımızın arasındaki birlik beraberlik ve dayanışmanın sağlanabilmesi adına katılıyorduk ama şampiyonluk da ayrı bir keyif verdi bize. Bugün de bunu taçlandırmak adına furbol takımımız, arkadaşlarımız ve meslektaşlarımıza beraber bir kutlama organize ettik. İnşallah bundan sonra böyle başarılı sonuçlar almayı ümit ediyoruz. Çok şükür kazasız belasız, sakatlık olmadan birlikte bir turnuvayı sonlandık. Çok mutluyuz, takım kaptanımız Naci  Bey’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Takım kaptanı Naci Kıymaz Muğla ‘de elde edilen şampiyonlukla ilgili şu ifadeleri kullandı “Yaklaşık 5 yıldır düzenleniyor. Geleneksel hale gelmişti. Yatağanlı meslektaşımız Mehmet Başpınar adına düzenlenmektedir.  Mehmet Başpınar yine bir halı saha mücadelesinde kalp krizi geçirerek rahmetli olmuştu. Onun anısına düzenlenen bir turnuvada Muğla Merkez başta olmak üzere dışarıdan Fethiye, Bodrum, Milas, Yatağan ve  Ortaca Mali Müşavirler Odası takımlarından oluşan 7 takımla mücadele ettik. Turnuvanın genel şartlarında ilk dörde giren kendi arasında yarı final ve Final maçları oynamaktadır. Biz ger sene  ilk dörde giriyorduk. Geçen sene üçüncülük, bu senede şampiyonluğu elde ettik. Arkadaşlarıma huzurunuzda teşekkür ediyorum. Beş senedir çok büyük bir özveriyle bu turnuvalara katıldılar, fedakarlık gösterdiler. En sonunda da kupayı hak ettiler kendilerini huzurunuza tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Şampiyonluk yemeğine başta Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler yönetim kurulu üyeleri olmak üzere  Oda Futbol Takımı, meslektaşları ve aileleri ile gecenin geç saatlerine kadar Bitez Bambu Rastaurant’ta Nihal Kolcu Ekinci’nin seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.