Bodrum Gündem

DR. ÖZKAN KARAÖZ VEFAT ETTİ…

DR. ÖZKAN KARAÖZ VEFAT ETTİ…

IMG-20171218-WA0132Bodrum Sağlık Ocağı Başhekimlerinden  Dr. Özkan Karaöz vefat etti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Muğla Barosu Bodrum Temsilcisi Avukat Cavidan Karaöz Özyiğit’in amcası, Bodrum Sağlık Ocağı Başhekimlerinden 74 yaşındaki Dr. Özkan Karaöz bugün vefat etti.

Ayşe Karaöz ile evli olan Dr. Özkan Karaöz’ ün Sezin ve Ali isminde iki çocuğu vardı. Uzun süredir kanser tedavisi gören Dr. Karaöz, geçtiğimiz Cumartesi günü solunum yetersizliği ile ilgili şikayetleri nedeni ile Özel Bodrum Hastanesine kaldırılmıştı.

Bodrum’un sevilen ve sayılan doktorları arasında yer alan Dr. Özkan Karaöz, yarın öğlen Bodrum Merkezde bulunan Adliye Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Bitez Mezarlığına defin edilecek. Merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Yorumlar

  1. fikret karataş dedi ki:

    Zorunlu olarak Bodrum dışında geçirdiğimiz 36 günden sonra dün dönüp bu gün kadim dost sevgili doktorumuzun ebediyete ve Yaratıcı gücün rahmetine geçtiğini öğrendik.ALANLARIN ÜZÜNTÜLERİNİ PAYLAŞIP BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ. EMİR ALLAH’IN!… FİKRET-TÜRKAN

  2. Muammer Şaşmaz dedi ki:

    Çok üzüldüm. Özkan abiyi 30 yıl öncesinden tanıylrum. Saygı duyduğum bir büyüğümdü. Kendisine Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.