Bodrum Gündem

BAŞKAN AMCA OKUL SERVİSİ BEKLERKEN ISLANIYORUZ…

camlik ilkokulundan baskana ziyaret (6)

Çamlık İlkokulu yetkilileri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret ettiler.  Çamlık Okulu öğrencileri “Başkan amca yağmurlu havada okul servisini beklerken ıslanıyoruz. Bize bir durak yaparmısın?” dediler.

Bodrum Gündem Haber 

Çamlık İlkokulu Müdürü Sevilay Korkmaztürk, Okul Aile Birliği Başkanı Zeynep Çat ile yardımcısı Hacer Keskin ve Çamlık Mahalle Muhtarı Mehmet Kahraman katıldı. Okullarına verdiği destekler için öğrencilerinin adına Başkan Kocadon’a çiçek sunarak teşekkür eden eğitimciler ile okul aile birliği üyeleri, öğrencilerin yazdıkları mektuplar ve yaptıkları resimleri de yanlarında getirip Başkan Kocadon’a teslim etti.

Mektuplarında Başkan Kocadon’a, okullarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden öğrenciler; “Sen olmasaydın ne yapardık”, “Seni çok seviyoruz” diyerek sevgilerini iletirken, öğrencilerden bazıları da, arkadaşları adına birkaç istek ve talebini iletti. Yağmurlu havada okul servisini bekledikleri sırada ıslandıklarını, bu nedenle bir durak konulmasını istedi. Bazıları ise mahallelerindeki çocuk parkının etrafının kum olduğu için elbiselerinin kirlendiğini ayrıca okulun bahçesinin etrafında tel olmadığı için de köpek ve keçi gibi hayvanların bahçeye girebildiklerini ve korktuklarını ifade ederek Başkan Kocadon’dan bu sorunları da en kısa sürede çözmesini istediler. Öğrencilerin yaptıkları güzel resimleri incelerken duygusal anlar yaşayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, sevgi dolu sözcüklerin yer aldığı mektupların ise hepsini tek tek okudu. Ardından öğrencilerden gelen istek ve talepleri yerine getirmek için Bodrum Belediyesi’nin ilgili birimlerine talimatta bulundu.

camlik ilkokulundan baskana ziyaret (7)Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine ve güzel dilekleri için öğrencilere teşekkür eden Başkan Kocadon, “Öğrencilerimizden gelen mektuplar beni çok duygulandırdı. Bana gelen bu güzel mektupları toparlayıp kitap haline getirmek istiyorum. Umarım ki ortaya onların emeklerine değecek bir çalışma çıkacaktır. Çocuklarımız için elimizden ne geliyor ise yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. ” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.