Bodrum Gündem

DİBEKLİHAN’DA ETKİNLİKLER KIŞIN DA KİTAP OKUMA GÜNLERİ İLE SÜRÜYOR…

nejat-işler-dibeklihan-(12)
Bodrum’da kültür ve sanat denildiğinde ilk akla gelen mekan olarak bilinen Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyünde kış döneminde de kültür ve sanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.
nejat işler dibeklihan (11)Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Nejat İşler, Dibeklihan’da düzenlenen yazar okuması etkinliğine katıldı.  Bodrum’da yaşamını sürdüren ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Nejat İşler, Genel Koordinatörlüğünü yaptığı Bodrum Deneme Sahnesi’nin bir etkinliği olan Bir yazar okuması” etkinliğinde hayranlarının karşısına çıktı.Nejat İşler Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde gerçekleştirilen etkinlikte, dünyaca ünlü yazar Charles Bukowski’nin “Dünya’nın en güzel kızı” isimli kitabından bölümler okudu. Etkinliğe Nejat İşler’in çok sayıda hayranı ilgi gösterirken, okuma ekinliği yaklaşık 2 saat sürdü. Nejat İşler’in farklı tarzı, kişiliği, sesi ve yorumu, Charles Bukowski ve “Dünya’nın en güzel kızı” kitabı ile yan yana gelince doyumsuz bir edebi tat ortaya çıktı. Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü kurucusu Cenap Tezer’de Nejat İşleri’i izleyenler arasındaydı.
2 yıl önce Muğla Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü öğrencileriyle oluşturulan Bodrum Deneme Sahnesi ise Ferench Karinthy’nin Düş ve Gerçek isimli oyunun provalarına başladı. Arif Akkaya’nın yönettiği, asistanlığını Ani Pekman ve Kıvanç Hatırnaz’ın yaptığı oyunda, Kerem Kobanbay ve Özlem Uslu rol alacak. Oyunun 2018’in Şubat ayında sanatseverle buluşması bekleniyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.