Bodrum Gündem

“KEYFİNİZE BAKIN, BİZ GELDİK…”

“KEYFİNİZE BAKIN, BİZ GELDİK…”

15aralik_acilis1

Pamukkale Turizm, “Kalite En Doğal Hakkınız, Körfezi Ulaşımda Süper Lige Çıkarmaya Geliyoruz!” Sloganı ile Körfez bölgesi yatırımlarını arttırarak, bölgenin karayolu ulaşımı standartlarında yeni bir dönemin başlayacağının haberini vermişti. 

Bodrum Gündem Haber

Tecrübeli marka, İzmit’e özel olarak filosuna kattığı 41 adetlik NEOPLAN Tourliner ve MAN Lion’s Coach 2+1 VIP aracın teslimi sonrasında 15 Aralık tarihinde İzmit’lilerin de yoğun ilgisi eşliğinde görkemli bir açılış gerçekleştirdi. Fatih Belediyesi Mehteran Takımı tarafından sergilenen gösterinin ardından yapılan açılış törenine Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Cafer Sadık BABABALIM, Sayın Turan BABABALIM, Sayın Mazlum BABABALIM, Sayın Ahmet BABABALIM, Sayın Sadık BABABALIM, Genel Müdür Sayın Mustafa ÖZDALGIÇ, Anadolu Ulaşım Genel Müdürü Sayın Mehmet Ali AKÇİN, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Sayın Tuncay Bekiroğlu, Pamukkale Turizm Bölge Müdürleri ve Acente Yetkilileri katıldı.

Yurt çapında 400’den fazla bilet satış noktası bulunan Pamukkale Turizm yeni 2+1 vip araçları ile İzmit–İstanbul karşılıklı seferlerini her yarım saatte bir gerçekleştiriyor. Avrupa yakasında Esenler Otogarı, Anadolu yakasında ise Kurtköy Hareket Merkezi ve Harem Hareket Merkezinden hareket eden geniş şehir içi servis ağı ile de toplu taşımanın karmaşasına ve vakit kaybına girmeden yolcularını, istedikleri yere hızlıca ulaştırabilmek için son derece pratik ve hızlı bir ulaşım ağı planladı. Bununla birlikte Çorlu, Tekirdağ, Lüleburgaz, Kırklareli ve Çerkezköy’e kadar devam eden seferler ile ise İzmit’lileri Trakya’ya ulaştırıyor. Yapılan araç yatırımları ile birlikte mevcut Bursa ve İzmir seferlerini de her saate çıkartan marka’nın mevcut Zonguldak, Çanakkale ve sahil bölgelerine gerçekleştirdiği seferlerinin de sayısının ilerleyen günlerde artması bekleniyor.

MustafaOzdalgicPamukkale Turizm’in seferlerinde olduğu gibi yatırımlarında da Dur-Kalk Yok, Rötar Yok!

Değişime direnmenin suyu dövmeye benzediğinin altına çizerek, beklentilerin değişmesi ile şirketlerin de değişmek zorunda olduğunu belirten Pamukkale Turizm Genel Müdürü Sayın Mustafa ÖZDALGIÇ, Bildiğiniz gibi Pamukkale Turizm 56 yıl önce ülkemizin güzel insanlarını ”Sevdiklerine Ulaştırmak” üzere kuruldu. Halkımızın takdiri ile büyüdü, hizmet ağını genişletti ve gelişti. Sektörün gündemden düşmeyen markası ve amiral gemisi oldu!.. Aynı sorumluluk duygusu ile de ülkemize ve geleceğe olan güvenle yatırımlarımıza çok daha güçlü olarak devam ediyoruz. Şimdi Körfez’den gelen yoğun talep üzerine, İzmit’lilerin değişim isteğine uyduk ve yatırımlarımızı bu bölgeye yönlendirerek “Keyfinize Bakın, Biz Geldik” diyoruz. Deneyimli Bölge ve Birim Müdürlerimiz; A’dan Z’ye tüm destek birimlerimiz ile “Koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak”, “kaliteyi ve güvenliği, opsiyon olarak değil standart olarak sunmak” birinci önceliğimizdir. Pamukkale Turizm’in yolcuyu önemseyen kurum kültürü ve değerleri bölgede farkını hissettirecektir.” Dedi.

Pamukkale Ailesi, Kaptanlarından kabin memurlarına, bilet satış görevlilerinden yönetim kadrosuna 3500 kişiden oluşuyor. Teknolojik gelişmelere ve lojistik olanaklara yapılan yatırımların yanı sıra hizmet sektöründe başarılı olmanın anahtarının ‘İnsan’a yatırım yapmaktan geçtiğinin bilincinde olarak bu yıl içerisinde gerçekleştirdiği birçok projenin yanında, eğitimli personel istihdam etme ve yetiştirme konusunda da sistemli bir çalışma yürütmekte.

man2017_filo “Keyifli Yolculuklar için Pamukkale”

İzmit yatırımları dâhilinde şehir içi servislerini de yenileyen markanın hızlı mobil uygulamasının yanı sıra Tütünçiftlik, Yenikent, Derince, Umuttepe, Kuruçeşme, Yenidoğan, Halkevi, Halkevi2, Fethiye Caddesi, Dolphin, Arastapark, Yuvam Akarca, Köseköy ve 60 evler’de terminalleri bulunuyor. İzmit Otogarında 3 ayrı satış ofisine ek olarak, Gölcük Otogarı ve Karamürsel Otogarının açılışlarını gerçekleştirdi. Yeni seferleri ile birlikte Karamürsel’de bir hareket merkezi de oluşturan markanın Yüzbaşılar, Değirmendere, Jandarma ve Altınova’da da terminalleri bulunmakta.

Marka, Pamukyol ve Teknobüs araçlardan oluşan 600 araçlık filo ile bu yılı 15 milyon yolcuyu sevdiklerine kavuşturarak tamamlamayı hedefliyor. Özel donanımlı 2+1 araçlarında bulunan 10 inç koltuk arkası ekranları, ücretiz internet hizmeti, şube ve tesislerin altyapısı, geniş servis ağı, çok seçenekli ikram ve filosunun tümünde her koltukta bulunan prizleri ile çalışmalarını “Keyifli Yolculuklar için Pamukkale” temasından yola çıkarak kurguluyor.

15aralik_acilis2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.