Bodrum Gündem

ÖNDERLER YAPI MARKET’TEN ŞİMDİDEN YENİ YILA GİRDİ…

kefide erken yeni yil kutlamasi (4)

Bodrum’un ve Milas’ın en önemli yerel markalarından birisi olan Önderler Yapı Market çalışanları, Bodrum’un Ortakent Yahşi sahilinde hizmet veren Kefi’de düzenlenen erken yeni yıl kutlamasında stres attı.

Bodrum Gündem Haber 

Önderler Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Arif Önder ve ailesi ile şirket çalışanlarının bir araya geldiği etkinlikte yeni yılı erkenden karşıladılar.

Yılbaşı gecesi tadında geçen etkinlikte Önderler Yapı Market ailesi, Udi Alaaddin ve Burcu & Timuçin çiftinin icra ettiği Türk Sanat Müziği ve nostaljik şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Oyun havalarıyla da şenlenen gecede birlik beraberliklerini pekiştiren Önderler, sayılı günlerin kaldığı 2018’i keyifle kutladı.

kefide erken yeni yil kutlamasi (7)BODRUM’UN ve BÖLGENİN EN ÖNEMLİ MARKALARINDAN BİRİSİ… 

Önderler,1980 yılında Milas’ta ticaret hayatına başladı. Uzun yıllar Milas ve Bodrum’da, inşaat malzemeleri satış ve pazarlamasını başarı ile sürdürdü. 1993 yılında tüm faaliyet alanları tek bir çatı altında toplanarak, “Önderler İnş. Taah. San. Tic. Tur. ve Paz. A.Ş” kuruldu.   İnşaat sektöründe sürekli büyüyen Bodrum ve Milas bölgelerinde, hizmet kalitesini, güveni ve dürüst çalışma prensiplerini ön plana çıkararak kısa sürede sektöründe ön sıralarda yer almayı başardı. 2011 yılından itibaren ise, “Önderler Yapı Market” ve “Vitra- Artema- Hüppe Showroom” Faliyetlerine, yeni kurulan “Önderler Konut ve Yapı Malz. Paz. İnş. Nak. A.Ş.” isimli şirket bünyesinde devam ediyor…

Sektöründeki öncülüğünü bir gelenek olarak yaşatan ve geleceğe taşıyan Önderler, kalitesinden ödün vermeden, sektöründe lider firma olmayı amaçlıyor. Önderler Yapı Market, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışını, sektörel bilgiye deneyimiyle birleştirerek, şirketin amaç ve kurumsal kimliğini, hizmetleriyle en güzel şekilde hedef kitlesine yansıtmayı başarmak, inşaat ve yapı sektöründe gelişmekte olan teknolojiyi ve yeni ürün çeşitlerini hizmetlerine yansıtarak maksimum kalite ve fayda sağlamayı da misyon olarak kabul etmiş…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.