Bodrum Gündem

MARMARİS CHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN DEMOKRASİ DERSİ…

acar ünlü örgütüne danışarak kongreye gidiyor 1

Geçtiğimiz günlerde Muğla’nın CHP’li 12 İlçe Başkanı bir araya gelerek mevcut Muğla CHP İl Başkanı Mürsel Alban’ı destekledikleri yönünde bir karar aldıklarını kamuoyuna açıklamışlardı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

18 Aralık Pazartesi günü Muğla’da bir araya gelen CHP’li 12 İlçe Başkanı bir basın açıklaması yaparak, Muğla CHP İl Başkanı Mürsel Alban’ı tek aday göstererek destekleyeceklerini kamuoyuna duyurmuşlardı. Sosyal medya üzerinden yoğun bir tartışmaya neden olan bu açıklama, ilçe örgütlerine danışılmadan alınmış bu kararın demokrasiye aykırı olduğu ve CHP Muğla örgütünün tek adam anlayışına doğru gittiği ifade edilmişti.

Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü ise bu toplantıya katılmayarak, CHP’li 12 İlçe Başkanının tek aday açıklamasının doğru olmadığını kaydetmişti.

CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, İlçe Başkanlığında il delegeleri ile bir araya gelerek, Muğla İl Kongresi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

acar ünlü örgütüne danışarak kongreye gidiyor 5CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü; “İl Delegelerimiz ile pazar günü yapacağımız Muğla İl Kongremiz ile ilgili bir araya geldik ve görüş alışverişinde bulunduk. Bizler konuşmanın, fikir alışverişinin, müzakere ve istişare etmenin önemine çok inanıyoruz. Hepimiz için geçerli olabilecek doğruyu, iyiyi ve güzeli konuşarak, fikirlerimizi paylaşarak bulabileceğimizi, birbirimizle paylaşarak hepimiz için ortak olacak birşeyleri ortaya çıkarabileceğimize inanıyoruz. Her zaman görüşleri ile bizlere güç veren, doğruyu bulmamıza yardım eden, en önemli üretimlerden biri olan fikir üretimini bizlerle paylaşan değerli delegelerimize ve örgütümüze teşekkür ediyoruz…” dedi.

Özlediğimiz Türkiye’yi ilmek ilmek ördüklerini, başka bir Türkiye mümkün olduğunu ve bunu hep birlikte başaracaklarını da sözlerine ekledi.

CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü’nün bu davranışının, ilçe örgütüne danışmadan, dayatmacı bir şekilde tek adayı destekleyeceklerini açıklayan CHP’li 12 İlçe Başkanına örnek olduğu ifade ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.