Bodrum Gündem

MASA TENİSİNDE 18 ANTRENÖR ADAYI EĞİTİM GÖRDÜ…

masa tenisi antrenör adayları (17)BODVED (Bodrum Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği) tarafından düzenlenen turnuvada  18 antrenör adayı kurslarını başarı ile tamamladılar.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

BODVED (Bodrum Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği) tarafından 11-22 Aralık TMTF 1. Kademe Antrenör Kursu Bodrum’da tamamlandı.

10 gün süren kurslarda, Teorik dersler ve sınavlar Delfi Otel’de, uygulamalı dersler ve sınavlar Gündoğan Spor Salonunda yapıldı.

Bodrum Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği) Başkanı Tahir Çelikesen yapılan çalışma ile ilgili şu açıklamalarda bulundu “Bu kursun Bodrum’da yapılmasını sağlamamız için bize her türlü yardımı yapan Muğla İl Spor Müdürü Sayın Serkan Öçalmaz’a, Masa Tenisi Ege Bölge Sorumlusu Sayın Ali İnan’a, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyeleri’ne, Başhakemimiz Sayın Recep Helvacı’ya, Delfi Otel’in tüm imkanlarını kullanımımıza sunan Sayın Mehmet Dağoğlu’na, uygulamalı çalışmalarda ve sınavlarda yardımcı olan arkadaşımız Sayın Tarık Turfan’a ve özellikle tüm katılanların, üstün eğitim tarzı ve kişiliği ile gönlünü kazanan antrenör eğitmeni sevgili hocamız Sayın Ziya Öner’e çok çok teşekkür ediyoruz. Muğla merkez, Milas, İzmir, Kocaeli ve Denizli’den gelen toplam 18 antrenör adayı kurslarını başarı ile tamamladılar. Bulundukları bölgelerde masa tenisinin gelişmesinde önemli katkıları olacağından eminiz. Kendilerine antrenörlük hayatlarında başarılar diliyoruz. “ dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.