Bodrum Gündem

ORTAKENTLİ ŞAHBAZ AİLESİ, ANNELERİ AYŞE ŞAHBAZ’I KAYBETTİ…

şahbaz

Ortakent’in köklü ailelerinden, Bodrum turizminin de gizli kahramanlarından Şahbaz Şahbaz’ın eşi Ayşe Şahbaz 79 yaşında vefat etti…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Ortakent’in köklü ailelerinden, Bodrum Turizm Sektörünün ilk temsilcilerinden Şahbaz Şahbaz’ın eşi, Turizmci İsmail Şahbaz’ın ve Nagihan Güldaş’ın anneleri, Hülya Kocadon’un yengesi, Mehmet Onur Şahbaz’ın teyzesi, Ali Güldaş ve Fatma Şahbaz’ın Kayınvalideleri, 79 yaşındaki Ayşe Şahbaz uzun zamandır Alzheimer hastalığı ile mücadele ediyordu. Son haftalarda iyice ağırlaşan hastalığına dayanamayan Ayşe Şahbaz 23 Aralık gecesi yaşam veda etti.

ayşe-şahbaz-vefat-etti (182)Bodrum turizminin ilk başladığı 70’li yıllarda turizmciliğe başlayan Şahbaz Şahbaz’ın yol arkadaşı olan Ayşe Şahbaz, Bodrum Turizminin bu günlere gelmesinde rol alan gizli kahramanlardan birisiydi.

ayşe-şahbaz-vefat-etti (61)Ayşe Şahbaz’ın cenazesi Ortakent’te bulunan evlerin alındıktan sonra Ortakent Merkez Camiine getirildi. Yoğun bir katılımın olduğu cenaze törenine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, İYİ Parti Yerel Yönetimler Koordinatörü Mehmet Tosun, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri, Belçika Fahri Konsolosu Onursal Özatacan, iş, turizm ve siyaset dünyasından birçok isim, Şahbaz ailesinin akrabaları ve Ortakentliler Ayşe Şahbaz’ı son yolculuğuna uğurladılar…

Ortakent Merkez Camiinde öğle namazının ardından Ayşe Şahbaz için cenaze namazı kılındıktan sonra Ortakent Mezarlığında toprağa verildi. Şahbaz Şahbaz eşinin üzerine elleri ile toprak attı.

Ayşe Şahbaz’ın toprağa verilmesinin ardından, mezarlık çıkışında başta eşi Şahbaz Şahbaz ve oğlu İsmail Şahbaz ile birlikte Mustafa Şahbaz, Mehmet Şahbaz, Hüseyin Şahbaz, Cemal Güldaş, Ali Güldaş, torunları Emre ve Barış Şahbaz ile Cemal Güldaş taziyeleri kabul ettiler.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.