Bodrum Gündem

2.DESEN ATÖLYESİ SERGİSİ BODRUM GÜZEL SANATLAR’DA SÜRÜYOR…

bodrum güzel sanatlar resim ve heykel bölümü 2-öğrencileri desen sergisi (1)

Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel ve Resim bölümü öğrencilerinin hazırladığı 2.Desen Atölyesi Sergisi, Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Ortakent yerleşkesinde açıldı. Sergi 28 Aralık Perşembe gününe kadar sürüyor…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem  

Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel ve Resim bölümü öğretim görevlisi Müge İba’nın heykel ve resim bölümü öğrencilerinin desen çalışmalarından oluşan sergi 21 Aralık’ta açıldı. Bu sergide röprodüksiyonlar, tonlama, anatomi, model ve portreler yer alıyor. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminde sadece öğrencilerin çalışmalarından oluşan, seçme 50 eserden oluşuyor. 21 Aralık günü Şükran Rauf Nasuhoğlu Araştırma-Eğitim ve Kültür Merkezi beyaz Galeri’de açılan sergide, 20 öğrencinin eserleri yer alırken, sergi 28 Aralık Perşembe gününe kadar gezilebilir.

bodrum güzel sanatlar resim ve heykel bölümü 2-öğrencileri desen sergisi (2)2.Desen Atölyesi Sergisinde Gülfem Sarı, Feray Demirkaya, İlkim Kaynar, Zeynep Gözen, Vesile İrem Yücel, Petek Çalışkan, Simin Türedi, Denizhan Bünül, Melis İstekli, Nadide Gürcüoğlu, Yasemin Ulupınar, Ümmügülsüm Soysüren, Merve Eren, Ezgi Akmil, Kadir Çapan, Büşra Akman, Nazlı Kelebek, Halil Çakır, Merve Kazık, Rojda Aktaş’ın seçilmiş 50’den fazla eseri yer aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.