Bodrum Gündem

  HER FOTOĞRAFIN BİR HİKÂYESİ VAR…

by eskici (1)Türk Edebiyat dünyasına kazandırdığı eserler ile hem Bodrum, hem de Türkiye’nin önemli edebiyatçılardan biri olan Cevat Şakir’in şiirlerini yazdığı, geçmişte “Balıkçının Pansiyonu” olarak bilinen tarihi binada hizmete açılan By Eskici Bodrum’un kültür sanat faaliyetleri Mehmet Teoman Fotoğraf sergisi ile başladı.

Bodrum Gündem Haber

Bugüne kadar gerek Türk Pop Müziğine kazandırdığı ölümsüz sözlerle, gerek sahneye koyduğu muhteşem eserlerle çok çeşitli alanlardaki sanatçı kişiliğini ortaya koyan Mehmet Teoman, By Eskici Bodrum’da fotoğraf sanatı ile de büyük beğeni topladı. Bodrum ve civarından çektiği yaklaşık 20 fotoğraftan oluşan seçkisi ile açtığı sergide her fotoğrafın kendisi için bir hikâyesi olduğunu dile getiren Mehmet Teoman, Sergiye gelenlere fotoğraflarının hikâyelerini de anlattı.

By Eskici’de her çarşamba akşamı 45+ konsepti ile yine kendi seçtiği şarkıları Dj. kabinine girerek çalan Mehmet Teoman, serginin hemen ardından da sergiye gelenlere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. By Eskici Bodrum’un atıştırmalıklar ve kokteyller ikram ettiği sergi, 28 Ocak Tarihine kadar By eskici Bodrum’da açık kalacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.