Bodrum Gündem

ÜLKEMİZİN BU ÖNEMLİ SÜRECİNDE GÖREVE TALİBİZ…

ÜLKEMİZİN BU ÖNEMLİ SÜRECİNDE GÖREVE TALİBİZ…

muğla-gençlik-kolları-emrah-kaplan-aday-11

Emrah Kaplan 7 Ocak’ta gerçekleşecek olan Muğla Gençlik Kolları İl Kongresinde Başkanlığa aday olduğunu açıkladı. “Başka bir gelecek için daha fazla cesaret…” diyerek yola çıkan Emrah Kaplan ve arkadaşlarının hazırladığı bildiride “Baskın seçim yaparak olası adayların önünü kesmeye çalışan bir zihniyetle Muğla gençliğinin heba edilmesine artık göz yumamayız…” ifadeleri yer alırken, Emrah Kaplan da “Ülkemizin bu önemli sürecinde, göreve talibiz…” dedi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Muğla İl Gençlik Kolları Kongresi 7 Ocak günü gerçekleştirilecek. 2014 yılında Bodrum Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunan Emrah Kaplan mütevaziliği, barışsever kişiliği ile CHP’nin ve özellikle de gençlerin birliği için mücadele veren isimlerden birisi olarak biliniyor. Birilerinin adamı olmak yerine partinin adamı olmak için her platformda mücadele eden Emrah Kaplan’ın Muğla İl Gençlik Kolları seçiminde şansının büyük olduğu ifade ediliyor.

Sosyal Medya üzerinden yaptığı basın açıklamasına oldukça dikkat çeken ifadelerin yer aldığı görülürken, açıklamasının başında “Baskın seçim yaparak olası adayların önünü kesmeye çalışan bir zihniyetle Muğla gençliğinin heba edilmesine artık göz yumamayız…” ifadesi yer alıyor.

muğla-gençlik-kolları-emrah-kaplan-4

DİKKAT ÇEKEN SERT SÖYLEMLER…

Emrah Kaplan ve arkadaşlarının hazırladığı ve kamuoyuna duyurduğu açıklama şu şekilde; “Bugüne kadar dilimiz döndüğünce yaşanan aksaklıkları ve olması gerekenleri anlattık. Sabredip bekledik; fakat bütün Muğla örgütümüzün gördüğü üzere Gençlik Kolları’mızın genel gidişatı iyileşmek bir yana dursun daha da vahim, daha dağınık ve içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Parti gençliğini siyasi bir meta olarak gören Gençlik Kolları yöneticilerine hatırlatmak isteriz ki; Muğla’da büyüklerimizin siyasi mücadelesini bir kenara bırakıp, göğsünü gere gere partisinin ve ülkesinin bayrağını asmak isteyen gençler de var, fikirsel ve fiziki katkısını sunup üst perde siyasetin karmaşası altında ezilmeden ama onların emrinde onların gözetiminde yürümek isteyen, siyaseti “öğrenmek” isteyen gençler de var…”

muğla gençlik kolları emrah kaplan 1KENDİ ÇIKARLARI İÇİN, KİMSE MUĞLA GENÇLİĞİNİ KULLANMAZ…

İl düzeyinde bütün parti yöneticileriyle, tam uyum içinde partisine destek vermek isteyen gençlerin de olduğuna vurgu yapılan bildiri şu ifadeler ile devam ediyor; “Daha önemlisi kimsenin ama hiç kimsenin adamı olmadan sadece gençlik siyasetini ve partisinin çıkarlarını ön koşul olarak gören gençler de var. Bütün ilçelerin kardeşçe omuz omuza ortak rakiplerimize karşı mücadele vermesi ve parti içi huzurun sağlanması için sabırsızca bekleyen gençler de var! Gençlik Kolları’mız kimsenin siyasi ikbali uğruna kullanabileceği bir basamak değildir. Kimse Muğla Gençliğinin emeğini kendi çıkarları ve ortak çıkar güttüğü etrafı için harcayamaz. Kimse gençliği genç olmaktan çıkarıp asıl odaklanması gereken görev ve ödevlerini yapmaktan alıkoyamaz. Gençlik Kolları’mız partimizin gelecek nesilleridir, partimizin gözbebeğidir ve partimizin öz gücüdür…”

ÜLKEMİZİN BU ÖNEMLİ SÜRECİNDE GÖREVE TALİBİZ…

Birlik içinde, Muğla için aday olduğunu ifade eden Emrah Kaplan ve arkadaşları ; “Bütün bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin ve partimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve kurucu değerlerimizin ışığında artık birleşmek ve birlikte ayağa kalkmak için 7 Ocak 2018 Pazar günü yapılacak CHP İl Gençlik Kolları Kongre’sinde bu önemli süreçte görev almak isteyen tüm genç kardeşlerimle beraber yeniden birliği kurmaya adayız…” ifadeleri ile bildiriyi tamamladılar.

muğla gençlik kolları emrah kaplan

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.