Bodrum Gündem

ONLAR BÜYÜK BİR AİLE OLDUKLARININ FARKINDALAR…

bodrum cumhuriyet halk evleri yılbaşı şenliği (1)

“Biz Büyük Bir Aileyiz!” diyerek bir araya gelen Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Şubesi çocukları, yeni yılı danslar ve şarkılarla karşıladılar. Annelerinin evde yaptığı birbirinden lezzetli yiyecekleri de paylaşan çocukların mutlulukları görülmeye değerdi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu tarafından Cumhuriyet çocuklarına yeni yıl şenliği düzenlendi. Yeni yıl şenliğine yaklaşık 84 çocuk ve veliler ile birlikte, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Velilerin yaptığı kurabiye, tatlı, pasta ve benzeri birbirinden lezzetli yiyecekleri birbirleri ile paylaşan cumhuriyet çocuklarının mutlulukları görülmeye değerdi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da şenliğe katılması ile coşkunun zirveye çıktığı yeni yıl şenliğinde yeni yıl pastası da hep birlikte güzel dileklerde bulunularak kesildi.

bodrum cumhuriyet halk evleri yılbaşı şenliği (12)BODRUM’DA ÇOCUKLARIMIZ İLE BİRLİKTE GÜZEL BİR DÜNYA YARATTIK…

CHE Bodrum Şube Başkanı Mehmet Girgin çocukların yeni yılı bir şenlik havasında karşılamaları için böyle bir etkinlik düzenlediklerini kaydederek; “Bodrum’da güzel bir dünya yarattık. Hepimizin hayallerini süsleyen bir Cumhuriyet Halk Evi amaçlamıştık. Bunu başardık diye düşünüyorum. Amacımıza ulaştık. Çocuklarımız bu amaca ulaşmamız için bizleri çok motive etti. Çocuklarımız yıl boyunca çok çalışıyorlar. Çok stresli bir eğitim yaşamları var. Onları biraz olsun şenlendirmek ve birazcık derslerinin dışında eğlenmelerini sağlayabilmek için böyle bir etkinlik düzenledik. Velilerimiz evlerinde birbirinden lezzetli çeşit çeşit yiyecekler yaptılar ve burada hep birlikte paylaşıyoruz. Çocuklarımız çeşitli danslar, şarkılar ve dramalar hazırladılar. Burada hep birlikte eğleniyoruz, gülüyoruz ve yeni yılı da mutlu bir şekilde karşılıyoruz. Anneleri de yanlarında. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Biz çok büyük bir aileyiz…” dedi.

bodrum cumhuriyet halk evleri yılbaşı şenliği (21)ÇOCUKLARIMIZ ÜLKEMİZİN GELECEĞİDİR…

CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu’da çağdaş eğitimin önemine vurgu yaparak;  “Çocuklar ile birlikte bizde şenlendik. Çocuklarımız ülkemizin geleceğidir. Ancak Milli Eğitimin adeta yerlerde süründüğü, çağdaş eğitim anlayışını yok edildiği karanlık günler yaşıyoruz. Bu gidişe dur demek için çocuklarımızın Atatürkçü ve laik bir eğitim anlayışı ile yetiştirilmesi gerekmektedir. Cumhuriyet Halk Evleri de Bodrum’da ve bütün Türkiye’de, cumhuriyete ve ülkesine bağlı, Atatürkçü çocukların yetiştirilmesine katkı koyuyorlar. Biz kadınlar da her zaman onların yanı başında olacağız. Sadece sözde değil, elimizi taşın altına sokarak Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımıza sahip çıkacağız. Çünkü bizler de anneyiz…” dedi.

Öğleden sonra 15:00’de başlayan yeni yıl şenliği akşam saatlerine kadar devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.