Bodrum Gündem

AK PARTİ BODRUM İLÇE TEŞKİLATINDAN HASTANE ZİYARETİ…

AK PARTİ BODRUM İLÇE TEŞKİLATINDAN HASTANE ZİYARETİ…
ak parti ilçe başkanı ömer özmen devlet hastanesi ziyareti 2
Adalet ve Kalkınma Partisi Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kadın Kolları her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen hastane ziyareti gerçekleştirildi.  
Bodrum Gündem Haber
Bodrum Devlet Hastanesinde tedavi gören yurttaşların ziyaretine, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatoş Eraslan ve çok sayıda partili katılırken, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, kırmızı karanfil dağıttılar. Bodrum devlet Hastanesi Başhekimi Oğuz Şahin tarafından karşılanan Ak Partililer, ilk olarak acil servisteki hasta ve çalışanların, daha sonra da servislerde yatan hasta ve çalışanların yeni yılını kutlayarak yeni yılda sağlık dilediler.
ak parti ilçe başkanı ömer özmen devlet hastanesi ziyareti 6Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, tüm Türkiye’nin yeni yılını da kutlayarak “2018 yılının Bodrumumuza, milletimize, ülkemize hayırlar getirmesini dileriz. Bizim hastane ziyaretimiz geleneksel hale geldi. Bu akşam hem vatandaşlarımızın yeni yılını kutlayalım dedik. Çünkü herkes evlerinde aileleri ile birlikte. Mecburiyetten dolayı hastanemizde şifa arayan vatandaşlarımızla birlikte olup, yeni yıl dileklerimizi sunmak için geldik…” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.