Bodrum Gündem

9 YAŞINDAKİ RESSAMLA RENKLERİN DÜNYASINA YOLCULUK…

SEVİNÇ SU RESİM SERGİSİ RENKLERİN DÜNYASI (10)9 yaşındaki Bodrum Marmara Koleji öğrencisi Bodrumlu küçük ressam Sevinç Su Karlıova’nın “Renklerin Dünyası” adlı kişisel resim sergisi, Bodrum Marmara Koleji’nde Türkiye’nin ilk kadın bakanı İmren Aykut tarafından açıldı. Küçük ressam Bakan Aykut’u kendine hayran bıraktı.
Bodrum Gündem Haber

2018 yılının ilk kişisel resim sergisi 9 yaşındaki Sevinç Su Karlıova’nın “Renklerin Dünyası” adlı sergisi oldu. Bodrum Marmara Koleji’nde Türkiye’nin ilk kadın bakanı İmren Aykut tarafından açılışı yapılan serginin kokteyline öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra çok sayıda resim sanatçısı katıldı.

SEVİNÇ SU RESİM SERGİSİ RENKLERİN DÜNYASI (8)Eserleri katılımcıların beğenisini kazanan küçük ressam, davetlilere sergisi hakkında bilgiler de verdi. Sevinç Su Karlıova sergisinde yer alan resimler arasında İmren Aykut’un bir portresi de bulunuyor.  Basın mensuplarına sergi ve küçük ressam hakkında açıklamalarda bulunan İmren Aykut, “Kendi resmimi çok beğendim. Çünkü yüz ölçülerini o kadar iyi oturtmuş ve renkler o kadar canlı ki şaşırdım kaldım. Resmim küçük bir çocuk tarafından ilk defa yapıldı, bu da beni çok mutlu etti. Sevinç Su, anne ve babası bu işi çok ciddiye alacak. Ona çalışabileceği ortamlar yaratacak. İyi bir ressamdan eğitim alması da çok önemli” dedi.

Öte yandan küçük ressam Sevinç Su Karlıova’nın sergisindeki resimler, 2018 Paşalı Takvimi’nde de yer aldı.  “Renklerin Dünyası” isimli sergi Marmara Koleji ilkokul Fuaye alanında 17 Ocak Çarşamba Gününe kadar gezilebilecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.