Bodrum Gündem

HOLLANDA’DA BODRUM TATİLİ SEVİNCİ…

hollandada bodrum tatili sevinci (6)09-14 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleşmekte olan Hollanda Utrecht Turizm Fuarı’nın ikinci gününde Bodrum standında çekiliş heyecanı yaşandı.
Bodrum Gündem Haber 
 Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) tarafından kiralanan 100 m²lik stantta, Bodrum’da faaliyet gösteren Ambrosia Hotel, Salmakis Bodrum Resort, İzer Otel, Baia Bodrum Otel, Rixos Premium Bodrum, Delta Hotels By Marriott Bodrum, Kadıkale Resort Otel, Kefaluka Resort Otel, La Blanche Resort&Spa Bodrum, İsis Hotel&Spa, Yasmin Bodrum Resort,  Milta Işıl Club Bodrum, Golden Age Hotel Bodrum&Avangarde Collection Yalıkavak tanıtım çalışmalarını sürdürüyor.
 Fuarın ilk gününde turizm profesyonelleriyle gerçekleşen verimli görüşmelerin ardından ikinci günde halkın katılımı ile yoğunluk arttı. Halk katılımı ile birlikte Bodrum standında geleneksel olarak gerçekleştirilen tatil çekilişi heyecan yaşanmasına neden oldu. Gün içerisinde Bodrum standına gelen yüzlerce ziyaretçi kayıt yaptırdı. Bodrum standını dolduran kalabalık heyecanla çekiliş sonuçların açıklanmasını bekledi.
hollandada bodrum tatili sevinci (3) Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen kura çekilişi ile talihli 7 kişiye İsis Otel&Spa, La Blache Resort&Spa, Yasmin Resort&Spa, Milta Işıl Club, İzer Otel, Bitez Paloma Family Club, Zeytinada Otel’de birer hafta her şey dahil iki kişilik tatil hediye edildi.
 BODER Başkanı Halil Özyurt katılımcılara ve Bodrumlu otelcilere teşekkür ederek, “Bu çekilişi geleneksel olarak her yıl gerçekleştiriyoruz. Hediye tatilleri kazanan şanslı misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayarak ülkelerine geri gönderiyoruz.” dedi.
 Bodrum’a gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu ifade eden Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon, “Bugün Bodrum standında yaşanan yoğunluk, Bodrum’a gösterilen ilgi, ne kadar doğru işler yapıldığının bir kanıtı. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Her zaman dediğim gibi mücadeleyi asla bırakmadan çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.