Bodrum Gündem

AK PARTİ BODRUM İLÇE BAŞKANI ÖZMEN’DEN SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU…

AK PARTİ BODRUM İLÇE BAŞKANI ÖZMEN’DEN SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU…
ak parti suç duyurusu
Adalet ve Kalkınma Partisi Bodrum İlçe başkanı Ömer Özmen, sosyal medya hesaplarına yapılan bazı hakaret içeren yorumlarla ilgili 3 kişi hakkında Bodrum Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. 
Bodrum Gündem Haber
Geçtiğimiz günlerde Bodrum İlçe Başkanlığının sosyal medya hesaplarına yapılan bazı yorumlar üzerine Ak Parti Bodrum İlçe başkanı Ömer Özmen Bodrum Cumhuriyet Savcılığına 3 kişi hakkında ‘partinin tüzel kişiliğine, partililere ve Cumhurbaşkanına hakaret’ iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
AK Parti  Bodrum İlçe Başkanı Özmen adliye çıkışı yaptığı açıklamada; “95 yıllık şanlı cumhuriyet tarihimiz boyunca zaman zaman ülkemizin kalkınmasında gözü olan bir takım dış odaklar ve onların içerdeki piyonları tarafından yapılan darbeler ve ihtilaller sonucu ülkemizin demokrasi yolunda ilerlemesine engel olunmuştur. Ama 15 Temmuz 2016’da ülkemizin emperyal güçler tarafından işgal girişimine bu defa sayın Cumhurbaşkanımız’ın önderliğinde ülkesini seven herkes sokaklara dökülüp canı pahasına bu işgal girişimine engel olmuş ve ülke tarihinde ilk defa bir darbe girişimi başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Bütün bu olan bitenler karşısında sanki ülkede hiç bir şey olmamışcasına ölü taklidi yaparak üstüne üstelik bu vatanın bekası için canını feda etmeye her zaman hazır olan ve bunu bir şehitlik mertebesi olarak gören şerefli dava insanlarına sosyal medyada yapılan her türlü hakaretleri kınıyoruz. Bu küfür ve hakaretlerle ilgili savcılık nezdinde girişim başlatılmış olup, bu tür hakaretlerin hukuk çerçevesinde karşılıksız kalmayacağını kamuoyuna arz ederiz” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.