Bodrum Gündem

KAYBOLAN İŞ ADAMININ ARKADAŞI İNTİHARA KALKIŞTI…

KAYBOLAN İŞ ADAMININ ARKADAŞI İNTİHARA KALKIŞTI…

abe mustafa özbelen intihar etti manşetBodrum’da bir hafta önce aniden ortadan kaybolan Gumsal Beach’in  işletmecisi  iş adamı Ali Özdemir ‘in bulunması için aramalar sürerken, Özdemir’in çok yakın arkadaşı olan Kafeterya işletmecisi iş adamı M. Ö.’in dün gece intihara teşebbüs etmesi ilçeyi ayağa kaldırdı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da Gumsal Beach Club’ın işletmeciliğini yapan, ayrıca unlu mamuller ve pastane zincirinin sahibi olan 46 yaşındaki bir çocuk babası  Ali Özdemir’in 6 Ocak günü aniden  ortadan kaybolması  ve haber alınamaması üzerine jandarma , polis ve AKUT ekipleri tarafından aramalar devam ederken; Özdemir’in bir zamanlar ortaklık yaptığı ve aile dostu olan Bitez ABE Cafe’nin  işletmecisi 40 yaşındaki M. Ö.’in dün akşam saatlerinde evinde tarım ilacı  içerek intihara teşebbüs ettiği ortaya çıktı.

Evli ve iki çocuk babası Ö.’in eşi T. Ö. ve yakınları tarafından ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Ö.’in tedavisi devam ederken, aile dostu olan ve kaybolan Özdemir ile ilgili bir takım dedikodulara dayanamayan Ö.’in intihara teşebbüs etmiş olabileceği belirtildi.  Ö.’in eşi ve yakınlarının emniyet tarafından ifadesinin alındığı öğrenildi.

Emniyet Telefonla Mesaj Göndererek Vatandaştan Yardım İstedi…

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü telefonlara mesaj göndererek Ali Özdemir’in fotoğrafını ekledi ve mesajda “kayıp Ali Özdemir , 1.75 Boy, 90 Kilogram, Buğday ten, kumral, kısa saç, kirli sakal, ela gözlü. Kaybolduğunda üzerindeki kıyafetler bilinmiyor. 06.01.2018 tarihinden itibaren Bodrum ilçemizden kayıptır” denildi

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.