Bodrum Gündem

DONDURMACI ALİ USTA (Turan Özdemir) VEFAT ETTİ…

DONDURMACI ALİ USTA (Turan Özdemir) VEFAT ETTİ…

turan özdemir dondurmam gaymak

Yaşamını Bodrum’da sürdüren ‘Dondurmam Gaymak’ başta bir çok sinema filmi ve dizi filmleri ile tanınan oyuncu Turan Özdemir geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da yaşayan vebir çok sinema filmi ve dizi filmde oynayan ama en çok ‘Dondurmam Gaymak’ filmi ile unutulmaz arasına giren oyuncu Turan Özdemir, Kanal D’de yayınlanan ‘Dostlar Mahallesi’ dizisindeki rolü için İstanbul’da bulunuyordu. Özdemir evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

İNSAN…

21 Mayıs 2010 günü Bodrum’un Ortakent beldesinde yolun üzerindeki kedinin ezilmesini önlemeye çalışırken, bir motosikletin çarpması sonucu ağır yaralanan Özdemir, 2 hafta yoğun bakımda kaldıktan sonra 9 Haziran 2010 günü taburcu edilmişti.

KİMDİR?

1952 Yatağan doğumlu Turan Özdemir, Hacettepe Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı, Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra bir süre İzmir Devlet Tiyatrosu’nda görev yapmış ardından İstanbul’a yerleşmişti. 2001 yılında kamera karşısına geçerek sinemada karar kılan oyuncu, en büyük çıkışını Dondurmam Gaymak filminde başrol oynayarak yaptı. Özdemir, reklam filmi ve dizilerde de rol almasının yanında, seslendirme sanatçılığı yapıyordu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.