Bodrum Gündem

ESNAF ODASI BAŞKANI ÜYE ZİYARETLERİNİ YOĞUNLAŞTIRDI…

bodrum esnaf odası yönetim kurulu

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ve Yönetim Kurulu üyeleri göreve geldikleri günden bu yana, rutin olarak oda üyelerine ziyaretlerini sürdürüyor. Esnaf odası Bodrum tanıtımı için aktif rol alırken, üyelerine ve girişimcilere yönelik eğitim faaliyetlerini de yoğun bir şekilde sürdürüyor…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Yaklaşık 5 bin 500 üye sayısına ulaşan ve Bodrum’un en fazla üye sayısına sahip meslek odası olan Bodrum Esnaf ve Sanatkar Odası üye ziyaretlerini yoğunlaştırdı. Göreve geldikleri günden itibaren her ay düzenli olarak üye ziyaretlerine devam ettiklerini belirten Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte esnafın dertlerini ve sorunlarını dinliyorlar. Başeymez “Göreve geldiğimizde söz vermiştik. Üyelerimizi sürekli olarak ziyaret edeceğiz ve onlarla sürekli olarak iletişim halinde bulunacağız diye. Göreve başladığımız günden itibaren de her ay düzenli olarak belli bir bölgede bulunan üyelerimize ziyarette bulunuyor ve onların dertlerini, sorunlarını dinliyoruz. Odamızın görev ve sorumlulukları çerçevesinde de sorunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz…” dedi.

esnaf odası üyelerine ziyaretler yoğun şekilde devam ediyor (6)HER ŞEYİN BAŞI EĞİTİM…

Başkan Başeymez, üyelere ve girişimcilere yönelik olarak çeşitli eğitim faaliyetleri yürüttüklerini de belirterek şunları söyledi; “Eğitimli bireyler ve eğitimli işletmeciler yetiştirmek ilçe ekonomisinde çalışacak kalifiye personellerin yetişmesi adına çeşitli eğitim kurumlarıyla protokol imzalayarak eğitimler açtık, bunlardan birisi de KOSGEB ,İŞ-KUR birlikteliği ile açmış olduğumuz Yeni Girişimcilik Kursları ,yeni iş yeri açmak kendi işinin patronu olmak isteyen özellikle bayan ve genç girişimcilere vermiş olduğumuz bu eğitimler onlara hem maddi destek sağlamış ,hem de kurdukları işlerde bilinçli bir şekilde faaliyet göstermelerini sağlamıştır. Bu bağlamda destek alarak işyerini açan birçok arkadaşımızı iş gücü piyasasında görmek bizleri hem sevindirmiş hem de gururlandırmıştır. Eğitimli, bilinçli ve üreten genç nesiller yetiştirmek bizim gibi sivil toplum kuruluşlarının birinci önceliği olmalıdır.2018 yılının planlamasını şimdiden yaparak, bu eğitimlerimize devam edeceğiz…”

esnaf odası üyelerine ziyaretler yoğun şekilde devam ediyor (3)ESNAF ODASI BODRUM TANITIMINDA ARTIK AKTİF ROL ALIYOR…

Başkan Erdoğan Başeymez, oda olarak özellikle Bodrum tanıtımı için artık aktif rol aldıklarının altını çizerek; “Bodrum tanıtımı için yapılan çalışmalara da katkı sağlıyoruz. Geçtiğimiz yıl 30 ili dolaşarak Bodrum tanıtımı yapan Bodrum Tırı projesine Bodrum Belediyesi, Botav, Boder ile birlikte bizde Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak katkı koyduk ve destek verdik. 2017 itibarı ile bizde oda olarak BOTAV’ın paydaşları arasında yerimizi alarak Bodrum tanıtımı için daha çok katkı vermeye devam edeceğiz. Diğer yandan da İlçemizde sosyal, kültürel ve sportif alanlarda yapılan tüm çalışmalara bizzat iştirak ederek destek olmaya çalışıyoruz…” dedi.

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, yönetim kurulu üyelerimiz ile esnafımızın her türlü derdine çözüm bulmak için özellikle üye ziyaretlerini daha da yoğunlaştıracaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.