Bodrum Gündem

GELENEKSEL DAYANIŞMA GECESİNDE BİRLİK MESAJI VERİLDİ…

bodrum muhasebeciler odası yemeği 19 ocak 2018 (27)

Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri her yıl olduğu gibi Geleneksel Dayanışma Gecesinde buluştular. Bodrum SMMMO Başkanı Barış Erdoğan yaptığı konuşmada “Bizler birlik ve beraberliğin, ölümden başka her şeyi yeneceğini biliyoruz…” dedi.   

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Serbest Mali Müşavirler Odası üyeleri her yıl olduğu gibi Geleneksel Dayanışma Gecesinde bir araya geldiler. Birlik mesajı veren Bodrum SMMMO Başkanı Barış Erdoğan konuşmasında “Değerli meslektaşlarım Bizler her zaman; Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı hiçbir zaman kafi görmeyeceğiz, hep birlikte ufkun ötesine bakmaya devam edeceğiz…” dedi. Erdoğan’ın mesleğe ilk adımlarını atacak olan ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ruhsatları takdim edilen gençlere hitaben Ailemize yeni katılan meslektaşlarıma bir cümle söylemek istiyorum; sizler sayesinde geleceğimizin emin ellerde olduğunu biliyorum, çünkü sizler Atatürk’ün ilkelerine bağlı Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatı olan gençlersiniz. Yolunuz açık olsun…” şeklindeki sözleri ise adeta geceye damgasını vurdu.

Geleneksel Dayanışma Gecesinde stajlarını başarıyla tamamlayarak, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ruhsatı alma hakkının elde eden Saniye Kaya, Ali Özdemir, Ayça Özdemir, Kübra Küçük Yazgan ve Nazlı Esen’e ruhsatları verildi.

bodrum muhasebeciler odası yemeği 19 ocak 2018 (31)ÇOK YOĞUN KATILIM OLDU…

Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Geleneksel Dayanışma Gecesine oldukça yoğun bir katılım olurken, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Nalbantoğlu, TÜRMOB Denetleme Kurulu Üyesi Ali Yenidoğan, Muğla Defterdarı Veysel Sezgin, Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Muğla SGK İl Müdürü Ahmet Ekecan ve Yardımcısı Özkan Arslan, Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Oğuz Şahin, CHP Bodrum Kadın kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, Ege bölgesi Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bodrumlu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler katıldılar.

Bodrum SMMMO Başkanı Barış Erdoğan açılış konuşmasında meslektaşlarını ve konukları selamladıktan sonra, çok dikkat çeken cümlelerin yer aldığı ve kimi zaman alkışlarla kesilen konuşmasını yaptı.

TERÖR VE SAVAŞIN BİTMESİNİ DİLİYORUZ…

Başkan Erdoğan Değerli konuklar; Türk milleti hoşgörüyü affetmeyi birlikte hareket etmeyi toplum ve ulus olmayı, tüm dünyaya göstermiş örnek bir millettir. Bizler toprağımızı işgale gelmiş başka milletlerin evlatlarına; “Bu memleketin toprakları üstünde kanlarını döken kahramanlar…” diye seslenen, analarına da “Uzak diyarlardan evlatlarını harbe gönderen analar; gözyaşlarınızı dindiriniz. Evlatlarınız bizim bağrımızdadır. Onlar bu toprakta canlarını verdikten sonra, artık bizim evlatlarımız olmuşlardır…” diyen onları bağrına basan, asil, bir o kadarda şefkatli bir neslin evlatlarıyız. Ne var ki son dönemlerde güzel dünyamızda sürekli savaş ve terör eylemi yaşanmakta. Bizler muhasebe meslek camiası olarak; ülkemiz başta olmak üzere dünyanın her yerinde dostluk ve kardeşlik kazansın istiyoruz. Terör ve savaşın bitmesini diliyoruz. Bizler geleceğimizin teminatı çocuklarımızın her sabah daha güzel bir güne uyanması için gayret ediyoruz…”

Başkan Erdoğan birlikte yapılan her şeyin çok güzel olduğunu ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü;  “Şu salonda, bir ailenin ferdi olmak var, dostluk ve kardeşlik var, meslektaş dayanışması var, işbirliği var. Şu hayatta bunlardan daha değerli, daha iyi ne olabilir ki?”

bodrum muhasebeciler odası yemeği 19 ocak 2018 (2)VEFAT EDEN MESLEKTAŞLARINI UNUTMADI…

Başkan Erdoğan sonsuzluğa uğurladıkları meslektaşlarını da unutmayarak; “Değerli meslektaşlarım hayatta ne yazık ki hep güzel şeyler olmuyor bu yılda yeni canımız yandı Ateş Tam da ciğerimizi kor gibi düştü Tülay ablamızın ardından Sevim kardeşimizi ve son olarak İsmail Hakkı Baydar ağabeyimizi kaybettik Hepsi bu meslek için çok emekleri olan kişilerde aramızdan ayrılan meslektaşlarımızı rahmetle saygı ve sevgi ile anıyoruz…” dedi.

bodrum muhasebeciler odası yemeği 19 ocak 2018 (4)SORUMLULUKLARIMIZIN BİLİNCİNDEYİZ…

Bodrum SMMMO Başkanı Barış Erdoğan bu tip gecelerin, seminerlerin, kahvaltıların düğün ve cenazelerin, acı ve tatlı anların ve meslek mücadelelerinin her zaman birlik içinde ve omuz omuza yaşanabilmesinin önemini vurguladı.  Başkan Erdoğan konuşmasını “Bizlere yasalar çerçevesinde tevdii edilmiş mesleğimizi, layıkıyla onurumuzla, fedakârca icra ediyoruz. Yapılan her okulun temelinde, köprünün ayağında tedavi gören her hastanın ilacın da hakkımız var. Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Ülkemiz için elimizde her zaman taşın altına koyarız. Bu nedenle sizlerle birlikte bu mesleği icra etmekten ve büyük camianın bir ferdi olmaktan onur duyuyorum…” diyerek sözlerini tamamladı.

bodrum muhasebeciler odası yemeği 19 ocak 2018 (8)BİRLİK OLMA ve DAYANIŞMA MESAJI VERDİ…
TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Nalbantoğlu da “Bizim ihtiyacımız olan tek şey, gerek mesleki sorumluluklarımızın çözümünde, gerekse de ülkede yaşamakta olduğumuz temel problemlerin çözümünde hep birlikte olmak, bir olmak, dayanışma içinde olmak. İşte bu dayanışma içinde olmayı beraber olmayı Bodrum odamızın gerçekleştirdiği bu dayanışma yemeği vesilesiyle, bir kez daha şahit olmak gerçekten beni çok mutlu etti…” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Merhum Serbest Muhasebeci Mehmet Başpınar anısına düzenlenen “Muğla İlçeler Arası Futbol Turnuvası”nda şampiyon olan Bodrum SMMMO oyuncularına şampiyonluk kupası, madalyaları ve plaketleri takdim edildi.

Azka Otel’de gerçekleşen Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Geleneksel Dayanışma Gecesinde müzik eşliğinde eğlenen muhasebeciler ve mali müşavirler, bol bol dansedip, yöresel Bodrum oyunları oynayarak adeta bütün yılın stresini attılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.