Bodrum Gündem

ESKİ KAYMAKAMIN OĞLU, AK PARTİ BODRUM GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA ATANDI…

ESKİ KAYMAKAMIN OĞLU, AK PARTİ BODRUM GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA ATANDI…

ak-parti-gençlik-kolları-başkanı-burak-gödekmerdan-1
2011-2016 yılları arasında Bodrum Kaymakamlığı yapan Dr.Mehmet Gödekmerdan’ın oğlu Burak Gödekmerdan Bodrum Gençlik Kolları başkanlığına atandı.

Bodrum Gündem Haber
10 Aralık’ta yapılan 6.Olağan Kongre ile ilçe başkanını değiştiren Ak Parti bodrum ilçe teşkilatı, şimdide 30 yaş kriterinden dolayı görevi devretmek zorunda kalan Muhammet Musa Orman’ın yerine, Bodrum eski Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan’ın oğlu, Burak Gödekmerdan’ı atadı.
Genel merkez tarafından atama ile göreve getirilen Stajer Avukat Burak Gödekmerdan, Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan yardımcısı Osman Söyler, İl gençlik kolları başkanı Cengizhan Güngör, İlçe Başkanı Ömer Özmen ve teşkilat üyelerinin katıldığı törenle mazbatasını aldı.

ak parti gençlik kolları başkanı burak gödekmerdan 6AK Parti Bodrum Gençlik Kollarına atanan Gödekmerdan yaptığı açıklamada; “Görüldüğü gibi ülke olarak zor bir süreçten geçmekteyiz. Ülkemiz ve bölgemiz üzerinde bir takım küresel güçler tarafından planlanmış yüzyıllık projeler hayata geçirilmeye çalışılırken  ülkemizin bekası için gece gündüz demeden çalışan Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda ben ve teşkilatım olarak, yılmadan bu dava uğruna tüm gücümüzle çalışacağımızdan ve teşkilatımızın bize emanet ettiği bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getireceğimizden hiç kimsenin en küçük bir şüphesi olmasın…” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.