Bodrum Gündem

HAMSİ FESTİVALİNDE AK PARTİ, CHP ve İYİ PARTİ KOL KOLA…

bodrum hamsi festivali 21 ocak 2018 (14)

3.Bodrum Hamsi Festivali, Bodrum Pazaryerinde gerçekleştirildi. Binlerce kişinin katıldığı festivalde tonlarca hamsi tüketilirken, saatlerce horon tepildi. AK Parti, CHP ve İyi Parti Başkanları kol kola fotoğraf verdi…
Bodrum Gündem Haber
Bodrum Yarımada Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nce Bodrum’da “3. Bodrum Hamsi Festivali” gerçekleştirildi. Murat Kurt’un sunum yaptığı organizasyonda Ankara Karadeniz Halkoyunları Kulübü’nün horon gösterileri sunarken, festival alanını dolduran vatandaşlar da coşkuyla horona katılınca ortaya renkli görüntüler çıktı. Festivalde ayrıca Resul Dindar, Necmi Öksüz, Karadeniz’in Hırçın Çocuğu Emre ve Gülsen Karatoprak da sahne aldı.
Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete ile ilçe başkanı Ömer Özmen, İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, İyi Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, çeşitli STK temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.
ASIL OLAN BİRLİK ve BERABERLİĞİMİZ…

Kendisi de bir Karadenizli olan Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, “Gerek Muğla’da gerek Bodrum’da önemli sayıda Karadeniz kökenli vatandaşımız yaşıyor. Karadenizlisi, doğulusu, batılısı, Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkesi, Alevisi Sünnisi; bunlar bizim kültürel zenginliklerimiz. Asıl olan büyük Türk Milleti’nin bir parçası olmamız, asıl olan birlik ve beraberliğimiz…” dedi.
İLÇE TURİZMİNE KATKI SAĞLIYORUZ…
Bodrum Yarımada Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Yener Çelik ise “Biz her yıl Bodrum’da Karadeniz’i yaşatmak adına, sizi böyle etkinliklerle Karadeniz’e götürüp getiririz. Siz vatandaşlarımıza daha güzel etkinlikler yapabilmek için derneğimize yaptığınız destekleri biraz daha arttırmanızı istiyorum. Biz bu etkinliklerle ilçe turizmine de katkıda bulunmak istiyoruz. Aramıza farklı illerden katılan misafirlerimiz de var. Bugün burada dostluk görüyorum, kardeşlik görüyorum…” dedi.
Festivale katılan binlerce vatandaşa ise 2 ton hamsi dağıtıldı. Vatandaşlar ekmek arası hamsileri alabilmek için uzun süre kuyrukta bekledi. Bodrum Hamsi Festivalinde bir çok yöresel ürünlerin de satıldığı stantlar açılırken, eğlence ve coşku akşam saatlerine kadar sürdü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.