Bodrum Gündem

BODRUMLU FİRMALAR EMITT FUARINDA BULUŞTU…

emit fuar bodto (4)

  1. gününe giren EMITT fuarında Bodrum standında hareketlilik devam ediyor. Bodrumlu firmalar toplantılarını yapmayı sürdürürken, standı ziyaret eden yabancı yetkililer Bodrum hakkında bilgi aldı.

Bodrum Gündem Haber

Hindistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, Ukrayna, İngiltere ve Balkan Ülkelerinden gelen temsilciler Bodrum pazarının önemine değinerek bu konuda ortak çalışmalar yapılması hakkında Türk temsilcilerle uzlaştı.

-Turizm yavaş yavaş yaralarını saracak.

Bodrum Ticaret Odası üyeleri fuar hakkında genel değerlendirme yaparak fuarın geçen seneye göre daha verimli geçtiğini bildirdi. Bodrum Ticaret Odası 5 Nolu Komite Üyesi ve Zeytin Ada Otel Genel Müdürü Alişir Şahin Odanın fuara katılmasının önemine dikkat çekerek, “Son 2 yıldır turizmin kötü oluşu bizi kötü etkiledi ama EMITT bu yıl insanların turizmden daha umutlu olduğunu gösterdi. Bu sene getirilen broşürler de daha fazla tüketildi. Bu yıl fuarda farklı acenteleri de görüyoruz ve Bodrum standımızda oturup bu kişilerle görüşebiliyoruz. Bodrum standı bir buluşma noktası olarak iyi ki bu fuarda var. Bu seneden daha umutluyuz, turizmin yavaş yavaş yaralarını saracağına inanıyorum.” dedi.

emit fuar bodto (3)Bodrum Ticaret Odası Üyeleri de EMITT’te Stand Açtı

Fuar süresince ziyaretçilerle ilgilenen ve protokolü ağırlayan BODTO Meclis Üyesi Toros Demirdöven, EMITT’te stand açan Oda üyelerinden Bodrium Otel, Like Tour ve  Comfort Turizm firmalarının yöneticilerini ziyaret ederek BODTO üyelerinin bu kadar etkin çalıştıklarını görmekten dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi.

Bodrum standını 2. Gününde ziyaret eden isimler arasında Savcı Fehmi Tosun, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan yer aldı. Ayrıca Bodrum’u temsilen fuara gelen çeşitli kurum ve kuruluşların birlik beraberlik içerisinde stantta yer alması dikkat çekti.

Bodrum standını fuarın bitiş tarihi olan 28 Ocak Pazar gününe kadar 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.