Bodrum Gündem

BODRUM ESNAF ODASINDA SEÇİM VAR…

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2018 seçim (2)

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, 11 Şubat Pazar günü Seçimli Olağan Genel Kurulu olacağının bilgisini vererek, ekibiyle birlikte hizmetlerine devam etmek için yeniden aday olduğunu açıkladı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, 11 Şubat Pazar günü Seçimli Olağan Genel Kurulu olacağını söyledi. Başeymez gaztecilere yaptığı açıklamada 4 yıllık görev sürelerinin bittiğini ve görevi 4 yıl daha sürdürmek istediklerini kaydederek “Görev süremiz boyunca birçok hizmete imza attık. Planladığımız ve devam eden birçok projemiz var. Esnaflarımız uygun görecek olurlar ise projelerimiz tamamlamak için bir dönem daha hizmete talibiz…” dedi.

Başkan Başeymez, “11 Şubat Pazar günü Herodot Kültür Merkezi’nde odamızın Olağan Seçimli Genel Kurulu vardır. Esnaf ve sanatkarlarımızın tamamını demokratik hakları olan oylarını kullanmaya davet ediyorum. Genel kurulda ekibimle birlikte yeniden adayız. 4 yıllık görev süremiz bitti, devam eden projelerimizi tamamlamak için bu görevi 4 yıl daha sürdürmek istiyoruz. Şahsım ve Yönetim Kurulum adına tüm esnaflarımıza teşekkür eder, hayırlı işler dilerim…” dedi.

Başeymez, Yönetim Kurulu ile yaptığı toplantıda 11 Şubat Pazar günü Seçimli Olağan Genel Kurulunun tüm üyelere ve kamuoyuna duyurulması için çalışmaların başlatıldığını da kaydetti.
Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2018 seçim (5)GÖREV SÜREMİZ BOYUNCA ESNAFIMIZLA BİRLİKTE OLDUK…
4 yıl önce görevi devraldıklarında, esnafı sürekli ziyaret edeceklerinin sözünü verdiklerini kaydeden Başeymez, “Kısmen de olsa, sözümüzü yerine getirdik…” dedi. Bodrum’un en fazla üyeye sahip kurumu olduğunu ve 6 binden fazla üyesi bulunduğunu belirten Başeymez;  “Göreve başladığımızı günden bugüne kadar sürekli olarak esnafımızı ziyaret etmeye çalıştık. Ekibimle birlikte işyerlerine gittik, esnafın elini sıktık, hayırlı işler diledik. Sorunlarını dinledik, notlarımız aldık. Mutlaka yetişemediğimiz, ulaşamadığımız esnafımız oldu. Onlar kusurumuza bakmasın. Çok büyük sayıda esnafımıza ulaştığımıza inanıyorum. Bundan sonraki süreçte de yine aynı şekilde esnafımızla iç içe birlik beraberlik içinde, sorunlara çözüm üreterek devam edeceğiz. Bizim ulaşamadığımız arkadaşlarımızın da odamıza gelerek sorunlarını ve şikayetlerini dile getirmesini istiyorum. 6 binin üzerinde üyemiz var, hepsini ziyaret etmek biraz zor. Esnafımızın da hangi konuda olursa olsun bir ihtiyacı, bizden bir talebi olursa odamızın kapısı herkese açık, buraya gelip bir çayımızı, kahvemizi içsinler. Kanunlar ve yönetmeliklerin ön gördüğü şekilde elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Sorunlarına da çözüm bulmaya çalışırız…” dedi.
Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2018 seçim (9)ESNAFIMIZIN AYAĞINA GİDECEĞİZ…
Göreve geldiklerinde odaya bir mobil hizmet aracı kazandırdıklarını da ifade eden Başkan Erdoğan Başeymez, “Bu araç projesi Muğla ilinde tekti. Belki de Türkiye’de de tekti, Türkiye’nin başka bir yerinde var mı bilmiyorum. Bodrum Yarımadası’nda esnaf portföyümüz çok geniş. Bir ucumuz Mumcular’da Mazı’da, bir ucumuz Akyarlar’da. Esnaflarımızın mesafeden dolayı geliş gidiş sıkıntısı vardı. Biz bu hizmet aracı ile hizmeti esnafımızın ayağına götürdük. Allah nasip eder de bu yeni dönemde görev alırsak sicil işlemlerini, oda kayıt işlemlerini de inşallah bu hizmet aracı ile yapacağız, esnafımızı odaya kadar gelmesine gerek kalmayacak. Esnafımızın ayağına kadar giderek kayıt işlemlerini de gerçekleştireceğiz…” dedi.

Başkan Başeymez açıklamalarının ardından, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte seçim sürecini değerlendirmek üzere toplantılarına devam ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.