Bodrum Gündem

BODRUM ROTARY 2017-2018 DÖNEMİ MESLEK HİZMET ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU…

bodrum-rotary-2018-yılı-meslek-hizmet-ödülleri-töreni-2

Rotary Kulüplerinin mesleki erdem ve meslekte üstün ahlak değerlerini geliştirme alanındaki geleneksel uygulaması olan, Bireysel ve Kurumsal Meslek Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu. Bodrum’un tanınmış simalarından Op.Dr.Abdullah Servet ve dikkat çeken eylemleri ve görüşleri ile Bodrum’un en renkli aktivisti olan Galip Baran Bodrum Rotary Meslek Hizmet Ödülüne layık görüldüler.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Rotary Kulübü 2017-2018 Dönemi Bireysel ve Kurumsal Meslek Hizmet Ödülleri, Bodrium Otel’de gerçekleştirilen ödül töreni ile sahiplerine verildi. Hasta olması nedeni ile törene katılamayan Bodrum’un filozofu ve toplum yararına gerçekleştirdiği dikkat çeken eylemleri tanınan aktivist Galip Baran katılamadı. Bodrum Rotary Başkanı Fatoş Cingöz ve Bodrum Rotaryen Muzaffer Dağgez Galip Baran’ın ödülünü evine giderek hasta yatağında kendisine teslim ettiler.

2018 yılı Rotary kulüpleri Meslek Hizmet ödülleri 10

Bodrum Rotary Kulübü tarafından 1988 yılından bu yana, kesintisiz olarak her yıl Bireysel ve Kurumsal Meslek Hizmet Ödülleri veriliyor…

Bodrum Rotary Kulübü 2017-2018 Dönemi Bireysel ve Kurumsal Meslek Hizmet Ödül töreninde konuşan Başkan Fatoş Cingöz, Roatry Kulüplerinin mesleki erdem ve meslekte üstün ahlak değerlerini geliştirme alanındaki geleneksel uygulaması olan bu ödülün çok anlamlı olduğuna dikkat çekerek; Bodrum Rotary Kulübü olarak Rotary’de topluma ve insanlığa hizmet eden ve gelecek nesillere faydalı çalışmalar yapan bireylere, meslek hizmet ödülleri vermekten gurur duyarız. Sayın Galip Baran ve Dr.Abdullah Servet’e bu ödülü vererek, kendilerine değer verdiğimizi göstermek istedik. Yönetim Kurulumuz bu dönem Meslek Hizmet Ödülüne layık olacak isimleri, her yıl olduğu gibi bu sene de dikkatle ve büyük bir hassasiyetle araştırdı. Özellikle belirtmek isterim ki; seçilen isimlere Meslek Hizmet Ödüllerinin verilmesine oy birliği ile karar verildi. “Rotary Fark Yaratır” temamızın gereği olarak, Bodrum’da fark yaratan güzel projeler ile çalışmalarımıza devam edeceğiz…” dedi.

bodrum-rotary-2018-yılı-meslek-hizmet-ödülleri-töreni-3Bodrum Rotary Kulübü 2017-2018 Dönemi, mesleki erdem ve meslekte üstün ahlak değerlerini geliştirme alanındaki geleneksel uygulaması olan, Bireysel ve Kurumsal Meslek Hizmet Ödülüne layık görülen Bodrumluların çok yakından tanıdığı ve Özel Bodrum Hastanesinin Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Abdullah Servet ise aldığı bu ödülün çok değerli olduğunu belirterek, Bodrum Ratary’e teşekkür etti. Dr.Servet Özel Bodrum Hastanesini de devrettiğinin bilgisini vererek konuşmasında şu ifadelere de yer verdi; “Özel Bodrum Hastanesi olarak bize en çok sorulan soru; Neden SGK ile anlaşma yapmadığımız yönünde. Hastaya yeterli zaman ayırarak gerekli tetkikleri yaparak sonuçları hastaya açıklamak ve hastanın sorularını yanıtlamak hekim için etik olarak en önemli sorumluluktur. Gunde 50-60 hastaya bakmaya zorlanan hekimin bu sorumluluğu yerine getirmesi olanaksızdır. İktidarın da ileriye yönelik sağlık Politikası; SGK ödemelerini kısarak halkın cebinden çıkan katkı payını sürekli olarak artırarak, sağlık sistemini ayakta tutmak biçiminde özetlenebilir. Bu sürdürülebilir bir politik değildir. Bu anlayışın devam ettiği süreçte ‘zincir hastaneler’ hastadan katkı payını üst sınır olan yüzde 200’un çok üstünde katkı payı almaya devam edecekler, bunun yanında günde 50-60 hasta muayenesine zorlanan doktorların teşhis ve tedavide hataları giderek artacaktır. Özel Bodrum Hastanesini devralan grubun da bizim bu etik değerlerle yola devam edeceğine inanıyorum…”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.