Bodrum Gündem

AK PARTİLİ 13 İLÇE BAŞKANINDAN KADEM METE’YE DESTEK…

AK PARTİLİ 13 İLÇE BAŞKANINDAN KADEM METE’YE DESTEK…

Muğla ak parti ilçe başkanları kadem mete 110 Şubat’ta Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleştirilecek Ak Parti İl Kongresi öncesi, aralarında Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen’in de olduğu 13 ilçe başkanı Kadem Mete’ye destekleyeceklerini açıkladı…

Bodrum Gündem Haber

Ak Partili İlçe Başkanları adına açıklama yapan AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Tamer Topal, AK Parti Genel Merkezi tarafından aday gösterilen mevcut İl Başkanı Kadem Mete’nin yanında olduklarını söyledi.

AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Topal “Gerek partimiz için, gerek Muğla’mız için hiçbir mücadeleden çekinmeyen, teşkilatımızın değişik kademelerinde görev yapmış olan ve ilçe başkanlığı gibi önemli bir görevi 7 yıl boyunca üstlenmiş olan İl Başkanımızın Genel Merkezimizce aday gösterilmesi bizleri çok mutlu etmiştir.  Umut ediyoruz ki 10 Şubat günü Muğla’mızda bir demokrasi şöleni yaşanacaktır…” dedi.

Ak Partili İlçe Başkanları adına açıklama yapan Topal; “2019 yolunda partimizin başlatmış olduğu kongre sürecinde Muğlamız tüm ilçe kongrelerini tamamladı. Sırada il başkanlığı kongremiz var. İl Kongremizi, 10 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’da Menteşe Spor salonunda Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleştireceğiz. Bizler 13 ilçe başkanı olarak Genel Merkezimizce il başkanlığı görevine tekrar aday gösterilen mevcut il başkanımız Kadem Mete’nin yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz…” dedi.

“Her bir vatandaşımızın elini sıkacak, ve onların desteği ile Muğla’mızı 2023’e taşıyacağız…” diye konuşan Topal sözlerini “Bizler tüm Muğlalı vatandaşlarımızı 10 Şubat günü kongre şölenimize, Sayın Başbakanımız ile kucaklaşmaya davet ediyoruz. İl Kongremizde İl Başkanımız Kadem Mete’ye başarılar ve kolaylıklar diliyoruz…” şeklinde tamamladı.

Muğla ak parti ilçe başkanları kadem mete 2

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.